Close button

У Бурятії зник літак

У Бурятії зник літак

Літак Ан-2, який пропав, імовірно, в Іркутській області, вилетів з бурятського села кирен увечері в неділю, сигнал про те, що він перестав виходити на зв 'язок, надійшов рятувальникам лише через шість годин, повідомляє УНН.

Про це повідомив федеральному агентству ТАСС начальник Сибірського Координаційного центру пошуку і рятування Віктор Дрегер.

"Літак вилетів не вночі, а ввечері неділі, в 19:25 за місцевим часом (14:25 за київським часом). Керівник авіакомпанії "Фенікс" знав про виліт, тому передбачуваний район пошуку нам відомий. В даний момент пошуком зниклого літака займаються три повітряні судна: вертоліт Мі-8 авіакомпанії "Ангара", літак Ан-26 авіакомпанії "іраеро" і Ан-24 авіакомпанії "Фенікс", - сказав Дрегер.

За попередньою інформацією, на борту зниклого літака перебували члени екіпажу інших повітряних суден. Передбачається, що вони вилетіли з метою огляду території для подальшої хімічної обробки полів. Раніше повідомлялося, що на борту зниклого Ан-2 перебували двоє членів екіпажу та четверо пасажирів.

Читайте також: Франція підтвердила отримання "чорних ящиків" літака МАУ

Новини

Популярні теми форуму

analytics