Close button

Wizz Air відкриває 14 нових авіарейсів з України до Італії

Wizz Air відкриває 14 нових авіарейсів з України до Італії

Лоукостер Wizz Air сьогодні анонсував запуск рейсів за 14 новими напрямками між містами України та Італії. Як пише ЦТС, зокрема, авіакомпанія планує виконувати рейси в Рим, Мілан, Венецію, Неаполь, Верону, Катанію і Болонью з Києва, Львова, Харкова, Одеси та Запоріжжя, повідомляє ЦТС.

Квитки на перельоти вже доступні на сайті угорського перевізника. Запуск нових маршрутів планується в період з 14 серпня 2020 року по 30 березня 2021 року.

На даний момент пропонується наступний розклад рейсів - 14 серпня авіакомпанія запускає рейси Київ - Венеція (Тревізо), вони будуть виконуватися по середах і п 'ятницях, крім того, 14 серпня лоукостер полетить у напрямку Київ-Неаполь, ці рейси будуть виконуватися тричі на тиждень - по понеділках, середах і п' ятницях, а також у напрямку Львів - Мілан (Мальпенса), рейси заплановані на понеділок і п 'ятницю.

З 16 серпня запускаються рейси Львів-Рим-Чіампіно (середа, неділя). 26 жовтня стартують рейси Харків - Мілан (Мальпенса) (понеділок, п 'ятниця). 27 жовтня лоукостер полетить у напрямку Запоріжжя - Мілан, рейси заплановано на вівторок і суботу.

28 березня 2021 року стартують перельоти Київ-Рим (Фьюмічіно). Вони будуть здійснюватися п 'ять разів на тиждень - по вівторках, середах, четвергах суботах і неділях. Того ж дня перевізник полетить за маршрутом Київ-Мілан (Мальпенса), рейси чотири рази на тиждень - вівторок, четвер, субота, неділя.

29 березня 2021 року додадуться рейси Одеса - Венеція (Тревізо) (понеділка, п 'ятниця), Львів-Верона (понеділок, п' ятниця), Київ-Болонья (понеділок, середа, п 'ятниця), Київ-Катанія (понеділок, п' ятниця).

І 30 березня наступного року лоукостер приступить до виконання перельотів за маршрутами Львів-Катанія (вівторок, субота) і Харків-Венеція (Тревізо) (також вівторок, субота).

Нагадаємо, що головний конкурент угорської авіакомпанії, ірландський лоукостер Ryanair на початку липня цього року запустив відразу 11 маршрутів між Україною та Італією із загальною частотою 28 польотів на тиждень. Маршрутна мережа включає рейси з Києва в Бергамо, Катанію, Болонью, Рим, з Одеси та Львова в Бергамо, Болонью і Рим, з Харкова в Бергамо. У літньому розкладі 2021 року компанія має намір розширити цей список до 17 маршрутів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics