Close button

Головні новини понеділка і ночі: затримання Новака, річниця загибелі Шеремета

Головні новини понеділка і ночі: затримання Новака, річниця загибелі Шеремета

У Польщі затримали ексглаву Укравтодору Новака, у Києві відкрили меморіал Павла Шеремета — актуальні новини 20 липня, повідомляє Украинская правда.

Про Новака

У Польщі Центральне антикорупційне бюро затримало колишнього міністра транспорту країни та колишнього голову Укравтодору Славоміра Новака.

НАБУ та САП спільно з антикорупційними органами Польщі провели обшуки в офісах Укравтодору.

Правоохоронці встановили, що посадові особи Укравтодору створили злочинну організацію — вони розкрадали кошти міжнародних організацій, які виділяли гроші для ремонту доріг в Україні.

Про Шеремета

У Києві відкрили меморіал Павла Шеремета у четверту річницю загибелі журналіста — пам’ятний знак встановили на вулиці Івана Франка.

Президент Володимир Зеленський запевнив, що обов’язком України є пошук вбивць журналіста і замовників цього злочину. Також до заяв щодо неупередженого розслідування долучилось посольство США.

Захист Яни Дугарь, яку підозрюють у причетності до вбивства Шеремета, подав до Офісу генпрокурора клопотання про закриття провадження щодо неї.

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков заявляє, що говорити про втрату довіри українців до парламенту зарано, і що довіра до будь-якої демократичної влади у світі поступово падає.

Прессекретар Путіна Дмитро Пєсков в контексті заяви Кадирова знову назвав військову агресію РФ на Донбасі внутрішньоукраїнським конфліктом.

На столичному Виноградарі сталася бійка зі стріляниною – п’ятеро нетверезих хлопців напали на темношкірих іноземців, двох нападників затримали.

Футбольний клуб "Динамо" Київ звільнив штаб головного тренера Олексія Михайличенка.

Станом на 20 липня в Україні зареєстрували 651 новий випадок захворювання на коронавірус, 13 людей померли, 560 одужало.

Новини

Популярні теми форуму

analytics