Close button

Lamborghini представила особливий Aventador SVJ

Lamborghini представила особливий Aventador SVJ

Родстер Lamborghini Aventador SVJ обзавівся спеціальною "гексагональною" версією - Xago Edition, повідомляє Lamborghini.

Анонс спеціальної версії Lamborghini Aventador SVJ відбувся одночасно із запуском віртуальної студії персоналізації Ad Personam, яка дозволить скоротити особисті контакти між клієнтами і дизайнерами компанії в посткоронавірусному світі.

lamborghini-aventador-svj-xago-edition.j

Тираж Lamborghini Aventador SVJ Xago Edition обмежать десятьма одиницями. Оформити замовлення на "гексагональний" родстер можна тільки через нову віртуальну студію персоналізації. Особливістю серії стане малюнок з шестикутників, натхненний хмарами Північного полюса Сатурна. Сріблястий графічний малюнок, який у компанії називають "ефектом гексагонального срібла", нанесуть на крила і двері родстера. Кожен з десяти автомобілів отримає свій унікальний відтінок кузова з контрастними чорними вставками і ексклюзивний малюнок оббивки сидінь з контрастною сходинкою. У салоні встановлять табличку з порядковим номером автомобіля в серії.

lamborghini-aventador-svj-xago-edition_(

До кінця року чисельність консультантів Ad Personam збільшиться до 150 осіб, а замовити віртуальну консультацію можна вже з цього місяця. Як стверджують в Lamborghini, за останні три роки кількість персоналізованих автомобілів збільшилася втричі і на даний момент складає більше 50%. Нова віртуальна студія дозволить обслуговувати цю зростаючу аудиторію в умовах, коли через пандемію міжнародні поїздки обмежені.

lamborghini-aventador-svj-xago-edition_(

Родстер Lamborghini Aventador SVJ укомплектований найпотужнішою версією фірмового двигуна V12 - 770 к. с. і 720 Нм крутячого моменту. Завдяки такому агрегату з місця до 100 км/год відкритий Aventador SVJ прискорюється за 2.8 секунди і розвиває максимальну швидкість в 350 км/год. Завдяки потужній гальмівній системі автомобіль, що рухається зі швидкістю 100 км/год, повністю зупиняється через 30.5 метрів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics