Close button

П'ять знаків Зодіаку з важкою вдачею

П'ять знаків Зодіаку з важкою вдачею

На думку астрологів, зірки, під якими ми були народжені, впливають на наш характер. Тому одні знаки більш чуйні, інші мислять більш творчо, а у деяких - характер, з яким непросто впоратися, повідомляє Новое время.

Звичайно, якщо ви зустрінете якийсь із цих знаків, не варто бігти в іншу сторону просто тому, що у них непростий характер. Але озброївшись знаннями і розумінням їх темпераменту, ви зможете краще налагодити відносини. Якщо ж ви самі відноситеся до якогось із знаків, зверніть увагу на слабкі сторони вашого сильного характеру.

Скорпіон

Хоча всім здається, що впертими повинні бути тельці, овни і козероги, у яких «є роги», Скорпіони їм не поступаються. Вони завжди наполягають на своєму, дотримуються своєї точки зору і стратегії, діють у своїх інтересах і прагнуть отримати все, що їм хочеться. Багато хто міг би звинуватити їх в егоїзмі, але вони все роблять не з шкідливості, а з цілеспрямованості. Крім того, Скорпіони «жалять», якщо їх образити і майже ніколи не пробачають образи просто так.

І хоча часом з ними буває просто нестерпно, адже вони дуже вправні у тривалому ментальному знесилюванні «суперника», всі ці якості роблять їх хорошими лідерами і надійними партнерами. До того ж, багатьом скорпіонам вдається стримати свій запал і направити його в інше русло.

Водолій

Цей знак завжди сам собі на розумі і ніхто й ніколи, крім них самих, не знає, чого від них чекати в цей момент. Така несподівана манера поведінки і робить водоліїв досить складними в спілкуванні. До того ж вони рідко прислухаються до думки інших, кажуть раніше, ніж обмірковують наслідки сказаного, і просто ненавидять критику.

Вони люто захищають себе і йдуть на все заради цього. Але якщо ви їх друг і будете готові до авантюризму Водоліїв, вам, по-перше, ніколи не буде нудно, а по-друге, ви будете під протекторатом цієї «страшної в люті» людини.

Козеріг

Приблизно в три роки у малюків починається «криза», під час якої вони не погоджуються з усим, що говорять батьки і роблять все наперекір. Десь за рік діти з цього стану виростають - всі, крім козерогів. Вони не погоджуються ні з чим і ні з ким. Якщо ви в один момент почнете раптом погоджуватися з ними, вони тут же змінюють точку зору. Для них не важливий результат, для них важливий процес незгоди. Але саме це часто заважає їм зрозуміти, чого вони хочуть насправді і яка їхня істинна точка зору.

При цьому козероги дуже скрупульозно підбирають своє оточення, і якщо ви в нього потрапили, цей знак дійсно поважає і цінує вас.

Овен

У цього знака, як у приказці, сім п'ятниць на тиждень. В один день вони будуть кращими людьми на планеті, а в іншій - гірше самого диявола. Все залежить від їх настрою, яке може дуже швидко змінюватися, прогинаючись під одні обставини і підгинаючи під себе інші. Крім іншого, вони дуже вперті, не звикли погоджуватися з чужою думкою і вважають перемогу в суперечці своєю головною метою.

Але все це не має ніякого значення в ті дні, коли Овни відчувають себе прекрасно, адже вони починають випромінювати світло і добро на всіх оточуючих.

Близнюки

Якщо ви коли-то зустрічали дорослих примхливих людей, швидше за все це були близнюки. Вони люблять підгинати все під себе, але не зусиллями і характером, а вимогливістю, суєтою і, бажано, чужими руками. Вони створюють навколо себе шум і нервозність, коли самі так відчувають. Але при цьому вони можуть миттєво перемикатися на інше амплуа, що не дивно, з огляду на їх знак зодіаку. В цьому і полягає основна складність спілкування з Близнюками, вони різні, а за миттєвим виглядом може ховатися зовсім інша людина.

У той же час цей знак вже через п'ять хвилин може взагалі не надавати значення тому, що здавалося катастрофою всесвітнього масштабу. Тому, якщо вам подобаються хамелеони, близнюки - ваш тип людини.

Новини

Популярні теми форуму

analytics