Close button

Саакашвілі представив свого партнера: хлопець із одного з тисяч сіл Казахстану

Саакашвілі представив свого партнера: хлопець із одного з тисяч сіл Казахстану

Глава Національного комітету реформ України Міхеїл Саакашвілі повідомив, що інвестор і громадський діяч з Казахстану Маргулан Сейсембаєв відповідатиме за міжнародну діяльність Офісу простих рішень і результатів, повідомляє Украинская правда.

Джерело: Facebook-сторінки Саакашвілі і Сейсембая

Пряма мова: "Хочу представити вам Маргулана Сейсембая. Маргулан, без перебільшення, - видатна особистість. Звичайний хлопець з одного з тисяч сіл Казахстану зміг створити величезну бізнес-імперію, стати мультимільйонером і увійти в ТОП-50 списку "Форбс".

Сьогодні я з радістю хочу повідомити, що Маргулан Сейсембаєв стає моїм офіційним партнером в діяльності Офісу простих рішень і результатів.

У сферу відповідальності Маргулана входитимуть підвищення ефективності процесів забезпечення реформ і законопроектів, а також вся міжнародна діяльність Офісу".

Деталі: Саакашвілі назвав Сейсембая відомою далеко за межами Казахстану "легендою інвестиційного бізнесу".

За його слова, останні роки бізнесмен активно зайнятий громадською діяльністю, зокрема питаннями реформування країн пострадянського простору.

Сам Сейсембаєв повідомив, що не покидає Казахстан і буде працювати на обидві країни: "Відтепер я партнер Міхеїла Саакашвілі і буду усіляко підтримувати його і працювати з ним на благо і на майбутнє України! Я не покидаю Казахстан. Я буду працювати на обидві країни".

Доповнюється...

Новини

Популярні теми форуму

analytics