Close button

Рівень довіри до Зеленського дещо зріс

Рівень довіри до Зеленського дещо зріс

Рівень довіри українців до президента Володимира Зеленського зріс на 3 процентних пункти, порівняно з липнем. Про це свідчать результати опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного 29 серпня – 3 вересня, повідомляє Украинская правда.

"Зеленський очолює рейтинг довіри серед ключових національних політиків. 44% опитаних довіряють Главі держави, 51% – не довіряють".

Співголові партії "Опозиційна платформа – За життя" Юрію Бойку довіряють 24%, не довіряють – 58%, лідерці "Батьківщини" Юлії Тимошенко довіряють 22%, не довіряють – 74%, нардепу від "Європейської солідарності" Петру Порошенку довіряють 22%, не довіряють – 75%.

Також відзначається, що рівень довіри до президента Зеленського (44%) вищий, аніж за аналогічний період каденції мали президенти Порошенко (25%) та Віктор Янукович (26%).

Дослідження тривало 29 серпня – 3 вересня. Методом телефонних інтерв'ю з використанням комп'ютера було опитано 10 000 респондентів у віці від 18 років і старше в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Помилка репрезентативності дослідження не перевищує 1%.

Передісторія:

  • Згідно з травневим опитуванням "Рейтингу", Зеленському довіряли 57% українців.
  • У липні Зеленському довіряли 41% опитаних і не довіряли 53%.

Новини

Популярні теми форуму

analytics