Close button

Фільми з Адамом Сендлером до дня його 54-річчя

Фільми з Адамом Сендлером до дня його 54-річчя

Сьогодні, 9 вересня, голлівудський актор, комік, сценарист і кінопродюсер Адам Сендлер відзначає свій 54-й день народження, повідомляє Сегодня.

Талант смішити людей Адам Сендлер виявив в собі ще в шкільні роки, а під час навчання в Нью-Йоркському університеті регулярно виступав в клубах і кампусах. Не дивно, що дебютом у кіно для Адама Сендлера стала роль в комедії "Всіх за борт". Він зіграв початківця стендап-комедіанта, який влаштовується працювати на круїзний лайнер офіціантом, сподіваючись зрештою посісти місце коміка. Нині на рахунку актора участь більш ніж у 50 фільмах.

"Мільйонер мимоволі"

Кадр з фільму "Мільйонер мимоволі"
Кадр з фільму "Мільйонер мимоволі"

Випробування великими грошима не просто витримати. Особливо коли вони законним чином прийшли в життя. Так і сталося в житті Лонгфелло Дідза, роль якого зіграв Адам Сендлер. Вірші Дідза найкращі в місті, а піца в його виконанні виходить така смачна, що неможливо відірватися. Все змінюється, коли його покійний дядько залишає йому в спадок 40 мільярдів доларів. Але це ще не все. Лонгфелло також успадкував від дядька медіаімперію, футбольну та баскетбольну команди та транспорт – особистий вертоліт.

Знайомі заздрять, преса проявляє підвищений інтерес. Журналістка і карколомна красуня Бейб Беннет вирішує обкрутити новоспеченого багатого холостяка.

"Все або нічого"

Кадр з фільму "Все або нічого"

Кадр з фільму "Все або нічого"

Як часто людина готова піти на поступки і зіграти в піддавки з тим, хто з волі випадку в певний момент сильніше за неї? Такий досвід принесла доля Полу Кру (Адам Сендлер), професійному футболісту, який потрапив до в'язниці за водіння автомобіля в нетверезому стані.

Якось начальник в'язниці Гейзен задумує організувати матч між ув'язненими і охоронцями. Він дає Полу можливість зібрати свою команду, але натомість називає свої умови. Якщо Пол і його команда зможуть виграти, Гейзен допоможе зменшити його тюремний строк. Пол починає готувати команду до гри, проте заради перемоги йому доведеться поступитися власними принципами. Чи наважиться на це Пол?

"Однокласники"

"Однокласники"

"Однокласники"

Чемпіонат з баскетболу в кінці 70-х років. П'ятеро друзів – Ленні, Ерік, Курт, Маркус і Роб – здобули жадану перемогу під керівництвом свого тренера. У зв'язку з цим він винайняв будинок біля озера і організував вечірку на честь перемоги, а його вітальна промова надовго залишилася в пам'яті друзів. Незабаром вони закінчили школу, і їхні життєві шляхи, як це часто буває, розійшлися.

Через тридцять років друзі знову зустрілися, але вже на похоронах свого улюбленого тренера. Спогади давно минулих днів нахлинули на них відразу. Щоб згадати юність, Ленні, який на той час досяг успіху в кіноіндустрії, орендує великий особняк біля озера, де всі зможуть зібратися разом зі своїми великими сім'ями. Зовні хлопці, звичайно ж, змінилися, а ось в душі вони такі ж молоді, як і раніше. Однак їм належить дізнатися один про одного багато нового і, звичайно ж, потрапити в кумедні пригоди.

Разом з Адамом Сендлером у фільмі зіграли Кевін Джеймс, Сальма Хаєк, Кріс Рок, Девід Спейд, Мая Рудольф та інші.

"Мій пацан"

"Мій пацан"
"Мій пацан"

Хлопчина на ім'я Донні, роль якого органічно виконав Адам Сендлер, з дитинства не відрізнявся зразковою поведінкою. У міру дорослішання його хуліганисті витівки ставали дедалі масштабнішими, поки якось просто в школі тінейджер Донні не переспав із молодою вчителькою. Дівчина завагітніла і потрапила до в'язниці за розбещення малолітнього. Донні, як батькові-одинаку, довелося піклуватися про сина до виходу вчительки з в'язниці, а після – він просто зник.

Минуло багато років, але Донні так і не поміняв свій характер. Крім того, тепер він по вуха в боргах. Одного разу Донні дізнається, що його син Тодд Пітерсон успішний бізнесмен. Щоб поправити своє матеріальне становище, Донні збирається відновити свої стосунки з "улюбленим" сином і їде на зустріч з ним. Виявляється, що у Тодда скоро весілля, і приїзд ексцентричного тата, який як ураган вривається в його ідеальне життя, зовсім недоречний.

"Однокласники 2"

"Однокласники 2"
"Однокласники 2"

Захопливе продовження комедії "Однокласники" з Адамом Сендлером у головній ролі. Ленні, Ерік, Курт і Маркус – друзі зі шкільної лави, які вважають, що їхнє рідне містечко найкраще для виховання дітей. Діти можуть їздити в школу на велосипедах і не боятися машин на дорогах. Ось Ленні Федер і вирішує повернутися з родиною з галасливого Лос-Анджелеса в рідне місто, де досі живуть його шкільні друзі.

Попри те, що Ленні, Ерік, Курт і Маркус уже дорослі й намагаються бути зразковими батьками, у душі вони все ще діти, готові до карколомних розваг. Вони розуміють, що спокійне життя в містечку їм не до вподоби, а тепер, коли вони знову зібралися разом, пригоди не змусять себе довго чекати.

Даріна Алєксєєва

Новини

Популярні теми форуму

analytics