Close button

Як схуднути в умовах карантину

Як схуднути в умовах карантину

Американський дієтолог Крістін Кіркпатрік поділився простими і ефективними способами, як схуднути і отримати фігуру своєї мрії під час карантину, повідомляє Курс Украины.

Дієтолог рекомендує зосередити свою увагу на тому, що ви можете контролювати. Це знизить рівень тривожності, який дуже часто є причиною набору маси тіла.

Для початку Крістін Кіркпатрік радить зосередитися на здоровому харчуванні, регулярних фізичних вправах і хорошому сні.

Прості рекомендації від дієтолога

Використовуйте вільний час для приготування основних страв, щоб убезпечити себе від частих перекусів різними снеками або шоколадними батончиками, коли ви голодні, а в будинку немає здорової та корисної їжі.

Плануйте покупки продуктів харчування заздалегідь і купуйте лише ті продукти, які допоможуть вам скинути вагу: куряче м'ясо, горіхи, яйця, вівсянку, батат, бобові, фрукти та овочі.

Обмежте споживання солодкого і мучного, а також відмовтеся від солодких напоїв.

Їжте за розкладом. Складіть графік прийому їжі і дотримуйтеся його.

Відмовтеся від алкоголю. Алкогольні напої не тільки насичують зайвими калоріями, але і позбавляють вас здатності регулювати кількість спожитої їжі.

Кожен день приділяйте час для занять спортом. Якщо Ви працюєте з дому, використовуйте час, який раніше проводили в дорозі на роботу, на виконання фізичних вправи.

Новини

Популярні теми форуму

analytics