Close button

У мерії Харкова обматюкали поліцію через Кернеса

У мерії Харкова обматюкали поліцію через Кернеса

Читати новину російською мовою, повідомляє 24 Канал.

У Харківській міськраді відреагували на відкриття кримінального провадження щодо "зникнення" мера Геннадія Кернеса. У мерії обурились через повідомлення поліції.

У мерії зауважили, що "поліція має важливіші справи". Про це написав спікер Харківської міськради Юрій Сидоренко у фейсбуці. Щоправда, згодом він видалив пост.

Наприклад, знайти тих, хто відрізав голови судді Трофімову та його сину. Або розкриття справи журналіста Климентьєва, якій вже 10 років. Але ні. Ми шукаємо людину, чиє місцеперебування і причини місцеперебування саме там загальновідомі,– написав спікер.

Сидоренко зазначив, що Кернеса шукають за наведенню "людини одного з кандидатів, який був від початку непрохідний". За інформацією "Суспільного", Сидоренко мав на увазі Артура Газієва, який на місцевих виборах агітував за кандидата в мери Харкова від ОПЗЖ Олександра Фельдмана.

"І від себе особисто, не офіційно – ви ї*анулись там?" – додав Сидоренко.

Допис Сидоренка через Допис Сидоренка / Скриншот зі сторінки спікера

Поліція Харкова 9 листопада відкрила кримінальне провадження щодо зникнення Кернеса. Слідчі це зробили через отримане звернення керівника однієї з громадських організацій. За словами правоохоронців, заявник повідомив, що з мером зник зв'язок.

Однак пресслужба поліції згодом видалила повідомлення про провадження зі сайту та соціальних мереж.

1455325_14692629.jpg?202011092503

Новини

Популярні теми форуму

analytics