Close button

Сукню Кейт Міддлтон визнали кращим вбранням десятиліття

Сукню Кейт Міддлтон визнали кращим вбранням десятиліття

Читати новину російською мовою, повідомляє Лента.Ру.

Модні експерти Vogue назвали наряд герцогині Кембриджської Кетрін сукнею десятиліття. Відповідний матеріал публікує Irish Central.

Йдеться про смарагдову сукню довжини міді з блискучого матеріалу, яку створила дизайнер Сьюзі Кейв (Susie Cave) для бренду The Vampire's Wife. Відомо, що його вартість становить 1595 фунтів стерлінгів (59 057 грн). У ньому у 2019 році герцогиня Кембриджська разом з чоловіком відвідала склад пивного бренду Guinness в Дубліні.

pic_680eb3e193408f160f7fb1da017bd106.jpg

Відзначається, що герцогиня була не єдиною знаменитістю, яка протягом багатьох років носила вбрання, визнане кращим за останні 10 років. У такому ж образі з'являлися на публіці письменниця і модель Алекса Чанг, актриси Дженніфер Еністон, Елізабет Мосс, Шарлотта Райлі й Кірстен Данст, британська телеведуча Емма Віліс і інші.

У жовтні модні експерти Daily Mail визнали Кейт Міддлтон найстильнішою знаменитістю Instagram. Це звання їй присудили після того, як вона вийшла у світ в чорних класичних брюках зі стрілками, світло-блакитному светрі, подовженому пальті в клітку і темних туфлях на підборах з гострим носом.

Новини

Популярні теми форуму

analytics