Close button

Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Овну

Подарунки за знаками зодіаку: що подарувати Овну

Читати новину російською мовою, повідомляє 1001 гороскоп.

Який подарунок потішить Овна найбільше? Овен - дуже діяльна і допитлива натура. Його хобі змінюють одна одну, причому кожне нове захоплення для Овна - це цілий незвіданий світ, захоплюючий все його увагу!

Квіти для Овна

Овен любить квіти, особливо якщо вони яскраві і їх багато. Він не оцінить ніжну красу едельвейса, зірваного вами на кручі, зате буде в захваті від букета троянд, тюльпанів, хризантем, причому найяскравіших відтінків, вміло загорнуті в оригінальну і святкову подарункову упаковку.

Техніка для Овна

Якщо дозволяють кошти, подаруйте йому відразу Феррарі. Ну, а якщо серйозно, то пам'ятайте: в техніці Овен цінує не тільки якість, але і стильні функціональні "навороти".

Ювелірні прикраси для Овна

Для Овна однаково важливо, щоб прикраса не була дешевиною і водночас - радувала своєю оригінальністю погляд. Хороший варіант - авторські прикраси.

Предмети побуту для Овна

У подарунку Овен здатний оцінити практичність, але пам'ятайте: вона стоїть не на першому місці. Тому навіть сама банальна річ повинна бути оригінальною, з якимись додатковими опціями. Нехай ваша фантазія не знає меж!

Парфуми для Овна

Аромат для Овна повинен бути таким же енергійним і бадьорим, як і він сам. Він небайдужий до чужої думки, так що вибирайте йому парфум тільки відомих марок або модні новинки!

Дрібнички й сувеніри для Овна

Плюшеві ведмедики й подарунки своїми руками для Овна не варіант. Звичайно, і у нього бувають примхи в цій сфері, проте даруєте Овна дрібничку тільки в тому випадку, якщо впевнені: наразі він мріє саме про неї.

Новини

Популярні теми форуму

analytics