Close button

Мінськ поскаржився на розпалювання релігійної ворожнечі

Мінськ поскаржився на розпалювання релігійної ворожнечі

Читати новину російською мовою, повідомляє Интерфакс.

Провокатори намагаються розпалити в Білорусії релігійну ворожнечу, втягнути в конфлікт віруючих, заявив голова Палати представників Володимир Андрейченко на черговому засіданні нижньої палати парламенту в четвер.

"Кампанія з дискредитації державних символів привела до загибелі людини. Але провокаторам і цього мало. Вони вже намагаються втягнути в конфлікт віруючих і розпалити релігійну ворожнечу", - сказав Андрейченко. Його цитує держагентство БелТА.

"Організатори заворушень активно штовхають людей на все більш радикальні, необдумані дії", - зазначив спікер Палати представників. За його словами, спочатку організатори зробили ставку на "розкол влади", надавши жорсткий психологічний тиск "на представників багатьох держорганів, в тому числі й парламентаріїв.

"Але коли цей план не спрацював, перемкнулися на інші, не менш брудні методи ведення інформаційної війни", - додав Андрейченко.

Спікер нижньої палати парламенту також заявив, що "не припиняються спроби переконати суспільство у думці, що білоруська економіка з її ідеєю соціальної справедливості неефективна". "Хоча об'єктивна інформація говорить про зовсім інше", - уклав він.

Новини

Популярні теми форуму

analytics