Close button

У чому особливість військової дієти

У чому особливість військової дієти

Читати новину російською мовою, повідомляє Today.

Військова дієта являє собою екстремальний гіпокалорійний режим харчування. Незважаючи на свою назву, військова дієта не має нічого спільного з військовими. Дану назву дієти пов'язують з тим, що для досягнення результатів потрібні дисципліна і витривалість, як в армії. Дотримуючись такої дієти, можливо скинути до 5 кг за тиждень.

Дієта складається з двох основних етапів. Перший етап триває три дні. Протягом трьох днів необхідно вживати їжу три рази на день тільки з низьким вмістом калорій, щоб прискорити метаболізм організму.

Другий етап триває 4 дні, протягом яких можна менше обмежувати себе в їжі. Проте, і на цьому етапі рекомендується по можливості обходитися мінімумом продуктів.

У перелік рекомендованих продуктів, дозволених до вживання під час військової дієти, входять: цільнозерновий хліб, тунець, м'ясо птиці, банани, яблука, грейпфрути, арахісове масло, яйця, сир, морква, броколі, сир чеддер.

Не дивлячись на вразливі результати схуднення за 7 днів, військова дієта має недоліки - недостатньо різноманітні продукти, які не насичують організм необхідними для життя речовинами, низький вміст овочів і короткостроковий ефект.

Експерти в області дієтології відзначають, що військова дієта не є ефективною в довгостроковій перспективі, вона створена як спосіб швидкого схуднення.

Новини

Популярні теми форуму

analytics