Close button

Toyota показала найкрутіший компактний кросовер

Toyota показала найкрутіший компактний кросовер

Читати новину російською мовою, повідомляє Автоцентр.

Більшість автовиробників практикують випуск більш спортивних модифікацій своїх найпопулярніших моделей. Не відмовилася від цієї практики і компанія Toyota.

Вона додала в сімейство компактного кросовера C-HR варіант з приставкою GR Sport. Від стандартної модифікації новинка відрізняється дизайном і перенаалаштованим шасі, при цьому силова установка залишилася колишньою.

Спортивний підрозділ Toyota оснастив автомобіль збільшеними гратами радіатора з емблемою GR, переробленої оптикою з видозміненими протитуманними фарами, «квадратними» переднім і заднім бамперами з аеродинамічній кромкою і великим спойлером на кормі.

Виразності кросоверу Тойота додають чорні корпуси дзеркал, аналогічні накладки на колісні арки і пороги, темний дах. Доповнюють образ 19-дюймові легкосплавні диски, взуті в шини 225/45 і оснащені білими гальмівними супортами з логотипами GR.

Спортивна тематика продовжується і в салоні компактного C-HR. В оснащення увійшла цифрова приладова панель, мультимедійна система з 8-дюймовим сенсорним екраном і супутниковою навігацією, преміальна аудіосистема з шістьма динаміками і двозонний клімат-контроль. Також кросовер Toyota отримав електричне гальмо стоянки, дзеркало заднього виду з автоматичним затемненням, двірники з датчиком дощу і безключовий доступ.

Крім перерахованих вище поліпшень, новинку пропонують з розширеним пакетом систем допомоги водієві і асистентів безпеки. Тепер в їх число входить система контролю смуги руху, моніторинг сліпих зон, система розпізнання пішоходів і дорожніх знаків, камера заднього виду і запобігання зіткнень. Оздоблення салону виконане з чорної преміальної шкіри, яку доповнюють темні металеві акценти та сріблястий декор.

2021-toyota-c-hr-gr-sport-australia-7-1.

2021-toyota-c-hr-gr-sport-australia-6.jp

2021-toyota-c-hr-gr-sport-australia-4.jp

Силова установка дісталася C-HR GR Sport від стандартної версії кросовера. У рух його приводить гібридна система, яка включає в себе 1,8-літровий безнаддувний чотирициліндровий двигун і електромотор. Сумарна віддача становить 128 к.с. Для кращої керованості авто оснастили переробленою підвіскою, яка дозволила зменшити дорожній просвіт на 15 мм, а також встановили більш жорсткі стабілізатори поперечної стійкості.

2021-toyota-c-hr-gr-sport-australia-11.j

2021-toyota-c-hr-gr-sport-australia-13.j

Новини

Популярні теми форуму

analytics