Close button

Кернесу підвищили зарплату

Кернесу підвищили зарплату

Суми надбавок для Харківського міського голови Геннадія Кернеса складають від 5% до 100% від посадового окладу, повідомляє Kharkiv Today.

9 грудня на загальній комісії Харківської міськради нового скликання директор департаменту бюджету і фінансів, віцемер Тетяна Таукешева запропонувала підняти зарплату мерові Кернесу. Її пропозицію винесли на розгляд депутатів Харківської міськради.

"Міському голові встановлений другий ранг, [надбавка - ред.] В розмірі 800 гривень щомісяця. Надбавка за вислугу років у розмірі, згідно зі стажем роботи, яка дає право на отримання такої надбавки - 20% від посадового окладу, тому що стаж роботи в діяльності місцевого самоврядування понад десяти років. Доплату за науковий ступінь кандидата наук у розмірі 5% від посадового окладу. надбавку за ступінь секретності в розмірі, відповідно до рівня допуску, який визначає спеціальна служба, ця надбавка встановлюється від 5 до 10%. надбавка за виконання особливо важливої роботи в розмірі 100%, така надбавка існувала постійно. І щомісячне преміювання в розмірі рівня поточного року", - повідомила вона.

Під час сесії за надбавки Кернесу голосували без обговорень, пропозицію підтримали 67 депутатів з 84-х.

Скрин: Прямая трансляция сессии горсовета

Новини

Популярні теми форуму

analytics