Close button

Комітет Ради відмовився запросити Кравчука на засідання

Комітет Ради відмовився запросити Кравчука на засідання

Комітет Верховної Ради з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування не підтримав ініціативу першого заступника голови комітету Романа Лозинського (фракція "Голос") запросити на засідання комітету першого президента України, главу української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання на Донбасі (ТКГ) Леоніда Кравчука, повідомляє Интерфакс.

Як передає наш кореспондент, Лозинський запропонував запросити на засідання до кінця року Кравчука, щоб він проінформував про дії ТКГ та її плани.

"Тільки що депутати президентської партії разом з представниками ОПЗЖ в комітеті Верховної Ради з організації державної влади в черговий раз провалили вимогу колег викликати для пояснень Леоніда Кравчука... Профільні комітети парламенту з питань національної безпеки, організації державної влади залишаються не поінформованими про дії ТКГ від імені України - це абсолютний абсурд", - цитує Лозинського сайт партії" Голос ".

Народний депутат вважає, що необхідно провести засідання профільного комітету, можливо і закрите, за участю представників президента, уряду, РНБО, СБУ, ЦВК, ТКГ і профільних комітетів парламенту, які повинні узгодити спільні позиції і дії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics