Close button

"Реал" впевнено здолав "Боруссію М"

"Реал" впевнено здолав "Боруссію М"

9 грудня Реал приймав Боруссію Менхенгладбах в матчі Ліги чемпіонів. Поєдинок на "Альфредо ді Стефано" закінчився перемогою "вершкових", повідомляє 24 канал.

Реал - Боруссія М 2: 0

Голи: Бензема, 9, 32.

Дуже спекотна ситуація трапилася в квартеті B Ліги чемпіонів, де у всіх 4 команд були шанси на вихід в плей-офф турніру. Одна з частин захоплюючої розв'язки відбулася в Мадриді, де Реал приймав Боруссію з Менхенгладбаха.

Реал відкрив рахунок на 9-й хвилині матчу. Лукас Васкес забіг по правому флангу і в ході розвитку швидкої атаки виконав м'який навіс у центр штрафного, де Бензема "завис" у повітрі і головою метрів з 10-ти відправив м'яч у самісіньку дев'ятку. Зоммер навіть не ворухнувся.

У першому таймі мадридці зусиллями того ж Бензема подвоїли свою перевагу. Родріго отримав м'яч на правому фланзі, як слід розгойдав захисника і видав ідеальний по точності навіс до лінії воротарського, і Бензема головою розстріляв Зоммера.

На 43-й хвилині футболісти Реала після кутового були близькі до третього голу, Модріч його в підсумку і забив ударом в дев'ятку з центру штрафного майданчика, але миттєвостями раніше Варан був в офсайді.

У підсумку перемога над менхенгладбахської Боруссією дозволила Реалу перемогти в групі В і вийти в плей-офф Ліги чемпіонів. Німецька команда, у якої однакову кількість очок з Шахтарем (по 8), посіла друге місце за додатковими показниками.

Юрій Семенюк

Новини

Популярні теми форуму

analytics