Close button

Ілон Маск назвав причини вибуху Starship

Ілон Маск назвав причини вибуху Starship

Глава SpaceX Ілон Маск прокоментував вибух Starship SN8 при посадці в Техасі. За його словами, причиною стало низький тиск в головному баку для кисню, повідомляє Страна.ua.

Про це він написав на своїй сторінці в Twitter.

Так, винахідник заявив, що один з трьох двигунів не спрацював, а другий включився і відразу виключився. Сам Маск був упевнений в успіху всього на третину, так як проблеми з посадкою очікувалися з самого початку.

Однак Маск додав, що в цілому запуск пройшов успішно, так як більшу частину завдання апарат показав, а також продемонстрував можливі проблеми в роботі, які належить усунути. Очікується, що наступний проект Space демонстративний SN9, який вже розробляється, вже не повторить помилки попередника.

"Успішний підйом, перемикання на верхні баки і точне управління закрилками до точки приземлення Тиск в паливному бачку було низьким під час посадки, через що швидкість приземлення була високою і крутий, але ми отримали всі необхідні дані! Вітаємо команду SpaceX, чорт забирай! ", - написав він.

photo5375193769453924402.jpg

Нагадаємо, переноси старту прототипу важкого корабля Starship, який планується використовувати для доставки людей на Марс, що не пішли на користь проекту Ілона Маска. Starship вибухнув під час посадки. Сам політ тривав 6 хвилин 42 секунди і важка ракета змогла піднятися на висоту 12,5 кілометрів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics