Close button

Трамп програв черговий судовий позов

Трамп програв черговий судовий позов

Федеральний суд штату Вісконсин відхилив позов американського президента Дональда Трампа про визнання результатів виборів президента США недійсними, повідомляє УНН.

Зазначається, що у суботу окружний суддя США Бретт Людвіг, призначений Трампом, відхилив федеральний позов чинного президента, в якому той просив суд зобов’язати підконтрольний республіканцям законодавчий орган назвати його переможцем над демократом Джо Байденом. Суддя заявив, що аргументи Трампа "зазнають невдачі через закон і факт".

Рішення було прийнято, коли адвокат Трампа Джим Трупіс зіткнувся з шквалом питань від суддів Верховного суду Вісконсина. Трупіс попросив суд визнати недійсними понад 221 тисяч бюлетенів, включаючи його власний, заявивши, що вони були подані обманним шляхом на підставі неправильної інтерпретації закону виборчими посадовими особами.

"Ви хочете, щоб ми скасували ці вибори, щоб ваш король міг залишитися при владі. Це настільки не по-американськи", — сказала суддя Джил Карофскі.

Нагадаємо, демократ Джо Байден одержав перемогу над Трампом у штаті Вісконсін з перевагою у приблизно 20,6 тисяч голосів, що склало 0,6% та витримало перерахунок за заявленим Трампом запитом в округах Мілуокі та Дейн.

Новини

Популярні теми форуму

analytics