Close button

Гороскоп на 13 грудня

Гороскоп на 13 грудня

Постарайтеся сьогодні зайнятися тими справами, які давно відкладаєте, вони принесуть вам насолоду і задоволення від реалізації. Обов'язково порадуйте себе чимось приємним і гарненько відпочиньте. У спілкуванні з іншими людьми будьте акуратнішими, повідомляє Сегодня.

Овен

Все, що вам сьогодні потрібно, так це просто бути душкою – милою, відвертою і чесною людиною. Ви самі здивуєтеся, як до вас почнуть тягнутися люди. А тут немає нічого дивного – всі вже втомилися від награності і ви дасте їм те, що вони шукають. За це вас полюблять і піднесуть на трон. Круто ж?

Телець

Сьогодні ви можете стикнутися з якимось непорозумінням, яке виб'є вас із колії. Але не втрачайте рівноваги – все в ваших руках. Легко говоріть про те, що вам хочеться, і не соромтеся просити про допомогу. Вечір, проведений в колі сім'ї, подарує душевну рівновагу, якої вам так не вистачало.

Близнюки

Ви очманіє від себе і своїх здібностей, тому сміливо відкривайте свій блокнот, де записували бажання, і починайте їх здійснювати. А ще не забудьте приділити увагу коханій людині – спільна прогулянка, покатушки на ковзанці або романтична вечеря здорово подіють на вашу пару. До слова, одиноким Близнятам вдасться завести перспективне знайомство.

Рак

На вас чекає розмірений і максимально спокійний день, коли все виходитиме і ви навіть не будете напружуватися. Все, як ви любите. Ось тільки постарайтеся не бути занадто нав'язливим по відношенню до оточуючих, інакше плювка в спину вам не уникнути.

Лев

Карантин вихідного дня скасували, а ви так втягнулися в домашній ледачий відпочинок, що просто не можете витягнути себе з ліжка. І не потрібно! Включайте фільм "Остання крапля", заварюйте каву і насолоджуйтеся спокоєм.

Діва

Сьогодні вас постійно будуть просити про допомогу і вимагати уваги. Це може здорово набриднути, тому тримайте себе в руках, щоб не зірватися і не послати всіх куди подалі. Краще загальмуйте протягом дня і видихніть під серію "Друзів" або "Секс і місто". Не накопичуйте в собі роздратування.

Терези

З самого ранку у вас все буде йти не так, як ви хочете. А від цього почнете злитися і обурюватися, що розлютить ваших рідних. Щоб перервати цей неприємний ланцюжок, просто зробіть те, що любите! Отак прямо зранку наберіть теплу ванну, з'їжте смачний сніданок, почитайте книгу – те, що допоможе налаштуватися на потрібний лад. А потім можна братися за порятунок світу!

Скорпіон

Любов сьогодні витає навколо вас, як щось справжнє, живе і матеріальне. Ви буквально будете відчувати це почуття з усіх усюд. Зловите себе на думці, що раніше з вами такого не було, і будете абсолютно праві. Постарайтеся запам'ятати себе в цьому стані і насолодитися ним сповна!

Стрілець

Хто стріляє влучно, той і потрапляє в ціль. Тому сьогодні, взявшись за якийсь проєкт чи справу – сміливо йдіть тільки вперед, адже на вас чекає небувалий успіх. Не дивуйтеся, якщо вже сьогодні знайдете перший новорічний подарунок – ви це заслужили!

Козеріг

Не будьте занудою і похмурим розумником, краще відкладіть в сторону всі свої забобони і почніть нове легке життя. Для початку змініть коло свого спілкування і перестаньте на все скаржитися. Просто насолоджуйтеся життям і тим, що воно вам дає. А не оце ось все!

Водолій

Незважаючи на те, що сьогодні вихідний, він може виявитися досить напруженим. Постарайтеся зберігати спокій і не лізти на рожен. Особливо це стосується справ любовних, де суворо заборонено з'ясовувати стосунки і конфліктувати. Направте свою енергію на корисну справу.

Риби

Ну не дуже веселий вас сьогодні чекає день – що ж поробиш? Але ви не намагайтеся з піною на устах комусь щось пояснити. Просто візьміть і змістіть фокус уваги на себе. Зробіть те, що давно відкладали, і порадуйте себе. Вам це точно сподобається!

Новини

Популярні теми форуму

analytics