Close button

В Укравтодорі розповіли про ситуацію на ключових дорогах

В Укравтодорі розповіли про ситуацію на ключових дорогах

У Вінницькій, Житомирській, Київській, Івано-Франківській, Одеській, Сумській, Хмельницькій, Черкаській та Чернігівській областях в неділю, 13 грудня, очікується дощ з мокрим снігом. А в Херсонській, Миколаївській, Кіровоградській, Закарпатській та Дніпропетровській областях - туман, повідомляє Вести.

Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Відзначається, що на дорогах державного значення в областях, де спостерігаються опади у вигляді дощу місцями утворюється ожеледиця, на решті території мокрий порита.

На дорогах виконуються роботи з ліквідації ожеледиці та обробки покриття протиожеледними матеріалами спусків, підйомів, мостів, заокруглених ділянок і інших.

В "Укравтодорі" зазначили, що проїзд транспорту усіма ділянками доріг державного значення забезпечений.

Для забезпечення проїзду по дорогах державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі +1248 одиниць техніки і тисяча п'ятсот п'ятьдесят один робочий.

За прогнозом синоптиків, сьогодні практично у всіх регіонах України очікуються опади у вигляді дощу і мокрого снігу. У Києві 13 грудня протягом усього дня буде йти дощ. Температура вночі 0 ...- 2 градуси, удень 0 ... + 2 градуси.

Новини

Популярні теми форуму

analytics