Close button

Біля берегів Саудівської Аравії підірвали танкер

Біля берегів Саудівської Аравії підірвали танкер

Компанія Hafnia з Сінгапуру повідомила, що це сталося на одному з її танкерів. Ніхто з екіпажу не постраждав, повідомляє РБК.

На рейді саудівського порту Джидда в ніч на понеділок стався вибух на торговому судні. Про це пише портал Dryad Global, що відслідковує морські події в режимі реального часу. Про вибух біля берегів Саудівської Аравії також повідомляє Морська організація торгівлі Сполученого Королівства (UKMTO).

Сінгапурська судноплавна компанія Hafnia повідомила, що один з її танкерів отримав пошкодження від невстановленого зовнішнього джерела і це призвело до вибуху і пожежі. Йдеться про побудований в 2008 році танкері BW Rhine, інцидент стався о 0:40 за місцевим часом 14 грудня. У Hafnia відзначили, що капітан судна негайно припинив всі операції, екіпаж за підтримки берегової пожежної команди і буксирів загасив пожежу. 22 знаходилися на борту моряка не постраждали.

Судновласник допустив, що могла статися витік нафти, проте ця інформація поки не підтверджена. За даними компанії, поки обсяг нафти в танкері той же, що і до вибуху.

В кінці листопада біля берегів Саудівської Аравії на морський міні підірвався що йшов під мальтійським прапором грецький нафтовий танкер. Це сталося в Червоному морі, неподалік від кордону з Єменом.

У компанії-судновласника повідомили, що танкер зазнав нападу, ніхто з команди не постраждав.

Новини

Популярні теми форуму

analytics