Close button

В Україні очікують дешевий кросовер Chevrolet

В Україні очікують дешевий кросовер Chevrolet

Компанія UzAuto Motors, до червня 2019 року називалася General Motors Uzbekistan, планує налагодити ліцензійну збірку автомобілів на платформі GM GEM. З цією метою на заводі в Асаке створять потужності з виробництва 190 000 нових машин в рік, повідомляє Автоцентр.

Також планується організація власного виробництва моторів, елементів приводу, гальмівних систем і інших компонентів.

Для реалізації проекту UzAuto Motors взяла кредит в розмірі 150 млн. Євро в лондонському відділенні швейцарського банку Credit Suisse.

На платформі GM GEM, розробленої компанією PATAC (спільне підприємство General Motors і SAIC Motor) базується кілька моделей, розроблених для ринків, що розвиваються. У їх числі і компактний кросовер Chevrolet Tracker, збірка якого налагоджена Китаї і Бразилії.

Саме цю модель планує поставити на конвеєр UzAuto Motors. На ринку кросовер узбецької збірки з'явиться протягом найближчих двох років.

Не виключено, що узбецький Chevrolet Tracker добереться і до України. Чутки про постачання на український ринок декількох моделей Chevrolet з Узбекистану активно обговорюються в мережі. Новий Шевроле Трекер може виявитися на українському ринку в складі цілої лінійки моделей. Але офіційного підтвердження цієї інформації на даний момент немає. Ціна Tracker на даний момент починається приблизно з $ 15 000 - рівень Renault Duster.

Новини

Популярні теми форуму

analytics