Close button

У мережу злили документи терористів про колапс з зарплатами

У мережу злили документи терористів про колапс з зарплатами

В мережі оприлюднили документи зі зламаної пошти терористів "ЛНР". В них йшлося про те, що "чиновники" пседовреспублікі залучалися до безкоштовної роботи по суботах через брак коштів, повідомляє Обозреватель.

Крім того, з'ясувалося, що одна з спільниць окупантів Яна Андрощук, яка внесена в базу військових злочинців "Миротворець", в 2017 році намагалася знайти роботу в Житомирі. При цьому вона приховувала свою співпрацю з російськими окупантами. Про це написав на особистій сторінці в Facebook офіцер Збройних сил України Сергій Нещадим.

androschuk.jpg

"Слов'яносербський загін - за указом в суботній наряд. Я хочу вам показати один з документів, знятих з почт перших осіб" молодих республік ". До вашої уваги зразок ділового листування між" Адміністрацією Слов'яносербського району ЛНР "і" головою Ради міністрів ЛНР ". З дослідження нинішнього складу структури "Адміністрації Слов'яносербського району ЛНР" можна зробити висновок, що у хлопців запаморочлива текучка кадрів. Невже зарплата маленька? " - написав захисник.

За його словами, згадана Андрощук раніше займала посаду провідного спеціаліста відділу обліку та звітності фінансового управління. Однак у 2017 році вона розмістила своє резюме на українському сайті пошуку роботи і була згодна на переїзд до Житомира з зарплатою в 2 000 гривень.

prikaz.jpg

Примітно, що пособниця окупантів в інформації про себе вказала, що працювала в Адміністрації Слов'яносербського району з 2011 по 2014 рік, але приховала, що залишилася на своїй посаді після приходу російських окупантів.

"Ми стежимо за вами, чудовиська. І знаємо про всіх ваших брудних справах, про локшину на вухах" республіканців ", яку ви розвішуєте, аки на ялину гірлянди. Далі - цікавіше", - звернувся до терористів, підсумовуючи, офіцер ЗСУ.

spisok.jpg

spisok-2.jpg

lnr.png

Новини

Популярні теми форуму

analytics