Close button

Навальний впевнений, що отруїти його наказав Путін

Навальний впевнений, що отруїти його наказав Путін

Відразу після того, як Bellingcat, The Insider і CNN розкрили імена 8 агентів ФСБ, які брали участь в отруєнні Олексія Навального "Новачком", російський опозиціонер назвав президента Росії Володимира Путіна замовником його вбивства, повідомляє ZN.ua.

"Я і раніше говорив, що спроба мого вбивства - вказівка Путіна. А зараз з усіма фактами я стверджую: за наказом президента Путіна співробітники ФСБ організовували терористичний акт", - сказав Навальний на відео, яке опубліковано на його сайті.

Навальний сказав, що за квитками агентів ФСБ видно, що спочатку вони не їздили за ним, але після за ним вже стежили в кожній поїздці.

"Значить, між поїздкою без них і поїздкою з ними сталося щось, після чого Путін сказав: убийте його. Я зайшов на свій ютюб-канал і знайшов єдине важливе відео, що належить до цього проміжку, яке може все пояснити", - сказав Навальний.

В середині грудня 2016 року Навальний заявив про те, йде на вибори.

"Путін вирішує, що за це мене стоїть вбити й доручає це ФСБ. Чи не застрелити, не викинути з вікна і не збити фурою. Отруїти. Бойовим хімічною зброєю. Назва "Новачок" тоді б нікому з нас нічого не сказало, це було за півтора року до операції в Солсбері", - сказав він.

Навальний вважає, що Путін буде засмучений невдалим вбивством більше всіх. "Тому що це його особистий план і особистий провал. Образа його на мене і ФБК буде дуже сильною", - сказав Навальний.

Новини

Популярні теми форуму

analytics