Close button

Reddit вирішив купити конкурента TikTok

Reddit вирішив купити конкурента TikTok

Ресурс Reddit придбав "соціальну платформу для коротких відео" Dubsmash, повідомляє УНИАН.

"Відповідно до умов угоди, Dubsmash продовжить існувати як окрема платформа і бренд, але його" інноваційні інструменти для створення відео "будуть інтегровані в Reddit", - йдеться в повідомленні.

Хоча Reddit підтримує власні завантаження відео з 2017 року, його інструменти для редагування відео обмежені. При цьому велика частина відеоконтенту, опублікованого на платформі, розміщена в інших місцях. Також Reddit конкретно посилається на різноманітну призначену для користувача базу Dubsmash як на одну з причин його покупки. За даними Reddit, близько 25% темношкірих підлітків в США користуються сервісом, а 70% його користувачів - жінки.

"Dubsmash надає доброзичливу платформу для авторів і користувачів, які недостатньо представлені в соціальних мережах", - наголошується в повідомленні Reddit.

Reddit заявляє, що з нетерпінням чекає "з'єднання наших команд, щоб об'єднати унікальний досвід розробників Dubsmash з механізмом зростання спільноти Reddit". Однак в анонсі не уточнюється сума угоди.

Згідно з опублікованими раніше даними App Annie, частка Dubsmash на ринку коротких відео в США поступається лише TikTok. Хоча керівництво сервісу не ділиться точними статистичними даними, вважається, що його відео переглядають понад мільярд разів на місяць, а 30% користувачів щодня авторизуються на платформі для створення відеороликів. Reddit недавно повідомив, що на його платформі щодня активні 52 мільйонам користувачів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics