Close button

Xiaomi представила 55-дюймовий QLED-телевізор

Xiaomi представила 55-дюймовий QLED-телевізор

Xiaomi Mi QLED TV 4K 55 підтримує дозвіл 4K, а також розширений динамічний діапазон HDR10 + і Dolby Vision, повідомляє iXBT.com.

Компанія Xiaomi представила телевізор Mi QLED TV 4K 55, який отримав Android 10, HDMI 2.1 і інші сучасні функції за привабливою ціною.

У Xiaomi Mi QLED TV 4K 55 використовується 55-дюймова панель з вузькими рамками, яка охоплює 96% площі пристрою. Телевізор отримав металеві рамки з гравіюванням. Телевізор схожий на Mi TV 5, але у нього є помітні відмінності.

Xiaomi Mi QLED TV 4K 55 підтримує дозвіл 4K, а також розширений динамічний діапазон HDR10 + і Dolby Vision. Xiaomi стверджує, що дисплей телевізора охоплює 100% колірного простору NTSC. При цьому підтримується стандартна частота оновлення зображення 60 Гц.

Виробник вибрав власне маркетингова назва для технології MEMC, яку в даному випадку називають Reality Flow. Вона дозволяє демонструвати більш плавно контент, знятий з частотою 24 або 30 к / с. Телевізор підтримує ALLM (автоматичний режим з низькою затримкою) і автоматично перемикається в ігровий режим, коли виявляє ігрові консолі наступного покоління.

Телевізор оснащений 6 динаміками, в тому числі 4 повнодіапазонними динаміками і 2 високочастотними динаміками з повною вихідною потужністю 30 Вт. Компанія заявляє, що кожен з динаміків отримав великі резонатори для більш гучного звуку. Телевізор також має підтримку Dolby Audio.

Xiaomi Mi QLED TV 4K 55 працює під управлінням Android 10 для Android TV. Крім того, телевізор використовує останню версію платформи Xiaomi PatchWall 3.0 в якості альтернативи Android TV.

mi-tv-ports_large.jpeg

Телевізор оснащений трьома портами HDMI 2.1 з підтримкою eARC, оптичним аудіовиходом, двома портами USB, портом Ethernet, роз'ємом для навушників і портами RCA для застарілих мультимедійних пристроїв. Він поставляється з пультом дистанційного керування Bluetooth, який має вбудований мікрофон для голосових команд, а також виділені гарячі клавіші для Netflix і Amazon Prime Video.

Ціна пристроїв в Індії становить 750 доларів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics