Close button

Toyota починає відбір нових дилерів в Україні

Toyota починає відбір нових дилерів в Україні

Toyota розширює офіційну дилерську мережу в Україні і оголошує відбір нових уповноважених дилерів з місцезнаходженням в трьох містах: Краматорську, Черкасах і Чернігові, повідомляє UBR.

До участі в відборі запрошуються юридичні особи, які мають відповідний намір приєднатися до офіційної дилерської мережі Toyota і розвивати автомобільний бізнес в Україні.

Для участі в відборі необхідно надіслати заявку на електронну адресу DealerDevelopment@toyota.ua не пізніше 31 січня 2021 року.

У заявці необхідно вказати:

  • місто розташування потенційного дилерського центру;
  • назва компанії, від імені якої буде подаватися інформація для участі в відборі, код ЄДРПОУ та коротку інформацію про бенефіциарних власників;
  • контактну інформацію: номер телефону, адреса електронної пошти та ім'я контактної особи.

Після розгляду заявки комунікація з уточнення деталей і отримання додаткової інформації буде продовжена представниками ПІІ "Тойота-Україна".

Інформація, викладена в цьому матеріалі, не є і жодним чином не може тлумачитися як оферта або публічна обіцянка винагороди або умови конкурсу. Подача і розгляд заявки на участь у відборі, надання додаткової інформації та проведення переговорів не створюють ні для одного боку ніяких зобов'язань або гарантій подальшої співпраці.

Новини

Популярні теми форуму

analytics