Close button

Перший Kia Sorento Plug-in Hybrid встав на конвеєр

Перший Kia Sorento Plug-in Hybrid встав на конвеєр

У Кореї стартувало виробництво розеточного гібрида Sorento, який здатний проїхати від 57 до 70 кілометрів, не включаючи бензиновий двигун, повідомляє Auto.ua.

Повнопривідний Kia Sorento Plug-in Hybrid оснащений бензиновим турбодвигуном 1.6 T-GDi, який розвиває 180 к.с. потужності і 265 Нм крутного моменту, електромотором на 91 к.с. і 304 Нм і шестиступінчастим "автоматом". Сукупна пікова віддача гібридної системи - 265 к.с. і 350 Нм. Таким чином Sorento PHEV став найпотужнішим з усіх Sorento, коли-небудь продавалися в Європі.

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Електромотор гібридної системи встановлений між бензиновим мотором і АКПП. Він живиться від літій-іонної тягової батареї ємністю 13,8 кВт · год, яка знаходиться в підпіллі під передніми сидіннями і в такий спосіб не з'їдає простір багажника.

Кросовер здатний пересуватися виключно на електротязі - «електричний» запас ходу в комбінованому циклі WLTP становить 57 км, а в міському - до 70 км. Інформація про роботу гібридної трансмісії і розподілі потоку енергії виводиться на 12,3-дюймовий дисплей приладової панелі.

Kia Sorento Plug-in Hybrid

Виробництво нового Kia Sorento Plug-in Hybrid почалося на цьому тижні на виробничому підприємстві Kia Hwasung в Кореї. Автомобіль надійде в продаж по всій Європі на початку 2021 року, при цьому на всі моделі Kia буде поширюватися гарантія 7 років або 150 000 км. Гарантія також поширюється на електродвигун автомобіля і акумуляторну батарею.

Новини

Популярні теми форуму

analytics