Close button

В Україні знайшли зникле авто вбитого олігарха

В Україні знайшли зникле авто вбитого олігарха

У Києві зняли броньований автомобіль нині покійного олігарха Євгена Щербаня. До цього унікальний Chevrolet Caprice останній раз бачили ще в 90-х роках, повідомляє Обозреватель.

Відзначається, що машину Щербаня помітили на одній з СТО столиці. Незважаючи на те, що всі ці роки броньований "Шевроле" знаходився в Україні, з поля зору він пропав відразу ж після вбивства бізнесмена в 1996 році. Що цікаво, на седані досі ті ж номери. За непідтвердженою інформацією, зараз на машині їздить син убитого підприємця, Руслан Щербань.

Відзначимо, що Євген Щербань вважався найбагатшою людиною країни в 1990-х роках, зараз його часто називають "першим олігархом України". На архівних фото його можна помітити в оточенні добре відомих Ріната Ахметова і Сергія Тарути.

jw3tead4ry_big.jpg

qgykxxtmr7_big.jpg

Євгенія Щербаня вбили 3 листопада 1996 року. У цей день він прилетів чартерним літаком з Москви до Донецька. Підприємця розстріляли прямо на виході з літака в аеропорту шахтарської столиці. До трапу підігнали той самий Chevrolet Caprice, але олігарх в нього не встиг сісти. Крім самого підприємця, були також убиті дружина олігарха, авіамеханік і бортмеханік літака.

9merhi925c_big.jpg

До слова, "справа Щербаня" до сих пір залишається нерозкритим.

Новини

Популярні теми форуму

analytics