Close button

Як відсвяткувати Новий рік вдома - поради від шоуменів

Як відсвяткувати Новий рік вдома - поради від шоуменів

Новий рік-2021 більшість з нас вимушено зустріне вдома. Звичайно, для багатьох з нас "цвяхом" святкового столу є телевізор. Але якщо телевізора у вас немає або програми і фільми, які транслюватимуться в новорічну ніч, вам не цікаві, радимо зібратися всією сім'єю або з друзями і провести час так, як рекомендують наші експерти, повідомляє Вести.

Придумати для вас сценарії святкування Нового року і порадити найвеселіші і при цьому прості ігри, які всім піднімуть настрій, допоможуть досвідчені шоумени та коміки.

Новорічні покарання

Андрій Джеджула, ведучий і організатор вечірок з 15-річним стажем:

"Незадовго до святкування Нового року раджу всієї сім'ї або компанії скласти плейлист. Оскільки смаки у всіх різні, рекомендую, щоб кожен відібрав п'ятірку найулюбленіших пісень, під які він готовий танцювати в будь-якому стані.

Як відсвяткувати Новий рік вдома - поради шоуменів і коміків - фото 1

Для тих, хто любить святкові салюти, рекомендую купити коробку і не експериментувати з якимись піротехнічними засобами.

Коли ви вже подзвонили всім друзям і родичам і привітали їх, можна поспівати караоке - це зближує всіх.

Alias

Ви вже добре підкріпилися і натанцювалися, тоді зіграйте в Alias ( "Зрозумій мене") - це найпопулярніша зараз гра і безпрограшний варіант. Це модифікація "Крокодила", тільки краще. В "Крокодила" потрібно вставати - за столом це робити незручно, та й після активностей і їжі не завжди потім хочеться якось напружуватися.

Гра дуже смішна. Для початку гравці діляться на команди по дві людини. Кожна з команд отримує картку зі словами. Один повинен за допомогою синонімів або інших підказок пояснити партнеру, яке слово він має на увазі, при цьому не використовувати однокореневі слова. Другий повинен це слово вгадати. На виконання завдання дається, наприклад, хвилина. Виграла та пара, яка за цей час змогла відгадати більше всіх слів.

"Зіпсований телефон"

Ще одна, не менш весела гра, "Зіпсований телефон". Суть в тому, що одна людина одягає навушники, в яких грає музика, а решта учасників називають будь-який набір слів, який йому належить відгадати. Ще один учасник починає промовляти ці слова, але не вголос, а той, що в навушниках, намагається вважати їх по губах і вимовляє кожен свій варіант.

"Я ніколи НЕ ..."

І третя гра, яка добре зближує компанію, - "Я ніколи НЕ ...". Спочатку всі учасники показують десять пальців. Кожен гравець по черзі говорить "Я ніколи не ..." і додає, що він ніколи в житті не робив. Наприклад, ... (не) стрибав з парашутом. Головне спробувати сказати те, що інші з вашої компанії, напевно робили. Тоді ті, хто хоч раз робив назване вами дію, загинають один палець. Хто перший стисне обидва кулаки - програв.

Найважливіше для цих розваг - придумати покарання для тих, хто програв. Наприклад, хвилину хвалити команду-переможця або говорити компліменти шепелявим голосом. Гарантую, буде не менше смішно, ніж сама гра ".

Новий рік в стилі "діти 90-х"

Макс Вишинський, стендапер:

"У цьому році ми з дружиною вирішили відзначити Новий рік без алкоголю. На це є причини, але про них пізніше, щоб не наврочити.

Як відсвяткувати Новий рік вдома - поради шоуменів і коміків - фото 2

Ми довго думали, як це правильно зробити, щоб весело було і щоб ніхто пальцем біля скроні не крутив. Адже у нас в країні косо дивляться на тих, хто не п'є, а не навпаки.

Я сказав своєму приятелю, що не збираюся випивати на Новий Рік. У відповідь він здивувався і додав: "як діти ...". Ця фраза наштовхнула мене на думку дійсно відзначити Новий Рік як діти. У дитинстві ж добре було. Нам не потрібен був алкоголь і караоке, щоб гарненько "відтягнутися".

Так що ми з дружиною згадали дитинство і вирішили організувати Новий так. Насамперед уявіть, що за вікном 96-й рік або якийсь ще давніший. Сховайте подарунки не під ялинкою, а десь під ліжком, у шафі або де ще від нас ховали подарунки наші батьки. І постарайтеся їх знайти до бою курантів. У дитинстві нам це вдавалося.

Накрийте стіл, але не сідайте за нього, а час від часу підходите і так, щоб ніхто не бачив, крадіть звідти ковбасу або сир.

Алкоголь можна замінити дитячим шампанським і безалкогольним вином (зараз, до речі, дуже трендова річ, виявляється).

Після бою курантів, недовго думаючи, йдіть по сусідах посівати. Звичайно ж, вони будуть здивовані, але, з іншого боку, пам'ятаючи традиції - "дадуть вам п'ятака", і їхня новорічна ніч перестане бути звичайною.

Після цього йдіть кататися на санках, пограйте в сніжки (звичайно, якщо сніг є - ред.), Милуйтеся салютом. Такі розваги сподобаються і вашим напідпитку приятелям, які до цього часу вже відійдуть від думки, що ви зійшли з розуму.

Для повного антуражу можна одягнутися в свої ж костюми з дитячих новорічних ранків. Сніжинка, зайчик, лисичка ... А якщо ваші гості не захочуть морочитися, нехай просто повісять на себе табличку "2021".

Бачите, у вас буде чим зайняти себе в новорічну ніч, ви зможете поностальгувати і влаштувати для гостей вечірку в стилі "діти 90-х, 80-х" і т.д. А чому б і ні?

Вранці їдьте до бабусі з дідусем або до батьків, нехай годують вас холодцем, подарують сто гривень і спорядять пакетом мандарин ".

Спробуй повернути касиру товар

Валентин Михеєнко, комік, артист Improv Live Show і "Жіночого кварталу":

"Ми з друзями часто граємо в різні смішні гри - і не тільки на Новий рік. Якщо хочете, щоб на вашому святі було багато сміху, тоді спробуйте пограти в такі ігри.

Як відсвяткувати Новий рік вдома - поради шоуменів і коміків - фото 3

Найпростіша: згадуйте по черзі назви фільмів, які складаються з декількох слів і одне з них замінюйте якимось ім'ям, наприклад, "Стас". І у вас буде виходити "Іронія долі, Стас. З легкою парою!".

Друга гра хоч і називається "Прес-конференція", але вона - не тільки для журналістів. Два гравці зображують якусь зірку або відому особистість. Решта починають задавати їм питання, а вони повинні відповісти, вимовляючи по черзі по одному слову і намагаючись вибудувати логічний відповідь.

Якщо в компанії є дуже балакучий товариш, то можна зіграти в "Повернення товару". Вся велика компанія загадує певний товар, але двом учасникам не говорять, який саме. Потім вони, не знаючи відповіді, намагаються повернути товар касиру, якого грає самий балакучий, при цьому обґрунтувати, чому їм він не підійшов.

Ну і коронна моя гра - DZK. Одна людина загадує слово і потім відповідає їм на кожне питання, який йому задають. Щоб зрозуміти, про що я, раджу спочатку подивитися один з випусків мого однойменного шоу ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics