Close button

Гороскоп на 20 грудня

Гороскоп на 20 грудня

На вас чекає насичений і активний день, тому заплануйте собі якомога більше важливих зустрічей і будьте активнішими. Не перепрацьовувати фізично, і знайдіть час для відпочинку. А вечір обов'язково проведіть у колі рідних і близьких людей, повідомляє Сегодня.

Овен

Сьогодні ви будете дуже емоційні, тому не варто занадто довго себе стримувати. Хочете посміятися від душі – робіть, хочете поплакати – давайте, потрібно когось побити, щоб вигнати агресію – йдіть у зал. Вам сьогодні можна і потрібно показувати всі свої емоції – побачите, як потім легко на душі буде.

Телець

Вам здасться сьогодні, що Меркурій і Марс ретроградні, тому настрій буде войовничий. Серйозний вираз обличчя, суворі погляди і чіткі дії можуть привести в знічення ваших домашніх. Але не псуйте ні з ким взаємини – вас вже до вечора попустить, і ви будете дивитися "Полярний експрес" зі своїми дітьми.

Близнюки

Хороший день, який обіцяє вам багато задоволення і радості. Ви будете отримувати компліменти, подарунки і сюрпризи – з'явиться чітке розуміння, що цього року ви були хорошою людиною. Так воно і було – тепер насолоджуйтеся і збирайте плоди своєї роботи. Можете робити це в красивому вбранні і з келишком ігристого в руках.

Рак

День у вас сьогодні буде простим і дуже легким, коли все буде відбуватися так, як ви собі планували і без різких змін. Тільки ви не розслабляйтеся, а краще постарайтеся зібратися і зробити новий ривок у робочих справах – наважтеся на серйозну розмову з начальником.

Лев

Вам сьогодні захочеться гарчати на всіх і на все, тому що нерви здають, а вас все дратує. Намагайтеся не псувати взаємини з усіма і відразу, а тихенько заспокоїтися за допомогою медіації, дихальних вправ, трав'яного чаю або чарочки коньячку. Після цього все вам буде здаватися дрібницею, а ви зможете перемкнутися на те, що важливо для вас.

Діва

Сьогодні всі питання ви будете вирішувати швидко і незворушно. А це принесе свої плоди у вигляді підвищення і 13-ї зарплати до свят. Радійте за себе в душевній компанії друзів, тільки не переборщіть з випивкою – вона може згубно позначитися на здоров'ї. Краще відсвяткуйте потім Новий рік як слід, він, до речі, вже дуже скоро.

Терези

Намагайтеся менше сьогодні переживати з приводом і без. Краще сходіть на шопінг і обновіть гардероб, або навіть змініть імідж за допомогою нової зачіски. Це вас добряче підбадьорить і надихне. А вечір присвятіть прибиранню і розбору будинку під Френка Сінатру.

Скорпіон

Вам сьогодні потрібно підрахувати свої грошики, щоб проаналізувати свій бюджет. Тільки так ви зможете нарешті вибратися з боргової ями і навіть почати добре жити. Під Різдво і Новий рік трапляються дива – тому налаштовуйтеся на правильний лад, і буде вам щастя.

Стрілець

Хороший і світлий сьогодні день, коли усмішка не буде сповзати з вашого обличчя. І не потрібно нікого переконувати, що з вами все гаразд і просто вам добре. Насолоджуйтесь чудовим вихідним. Адже попереду на вас чекає ще той робочий тиждень!

Козеріг

Нудно, дуже нудно ви стали жити! З такими словами ви прокидаєтеся останні кілька тижнів. Але сьогодні буде світло в кінці тунелю і станеться щось таке, чого ви не очікували, але чому дуже раді. Заінтриговані? Будьте напоготові і радійте щосили!

Водолій

Намагайтеся тримати сьогодні себе в руках і язик за зубами. В іншому випадку, як почнете всім все обіцяти, то можете навіть засумувати. Менше спілкуйтеся з підозрілими людьми і насолодіться краще самотністю. Вечір призначений для кохання і романтики – свічки з вишуканим ароматом і пісні Sade вам на допомогу.

Риби

На відміну від Водолія, вам про свої почуття сьогодні можна і потрібно говорити з ранку і до вечора. Ви легко можете знайти спільну мову з усіма, тому не дивуйтеся, що залучаєте до себе нових людей. Неділю пройде для вас добре і цікаво – насолоджуйтеся!

Новини

Популярні теми форуму

analytics