Close button

Любовний гороскоп: що чекає вашу пару в 2021

Любовний гороскоп: що чекає вашу пару в 2021

Астрологи розповіли про те, якою буде сумісність між людьми в 2021 році. Це допоможе вам знайти правильний баланс у відносинах, уникнувши сварок і проблем, повідомляє Slovofraza.

Назвати 2021 рік простим можна. Це дуже незвичайний час, в яке буде відбуватися багато важливих і цікавих подій.

Стихія Вогню + стихія Вогню

Два Вогненних людини в 2021 році будуть створювати навколо себе негативну ауру з надлишком негативної енергії. Знаходити спільну мову стане складно, але краще все ж це зробити. В іншому випадку буде багато сварок.

Стихія Землі + стихія Землі

У такій парі все буде досить сприятливо. В цілому 2021 рік стане часом, ідеальним для переведення відносин на новий рівень. Астрологи радять лише уникати конкуренції.

Стихія Повітря + стихія Повітря

Повітряні люди повинні стати ближче. Однак якщо думати тільки про себе і своїх особистих проблемах, можна нажити багато недомовок і чвар. У відносинах цим людям знадобиться більше відповідальності.

Стихія Вогню + стихія Повітря

Вогонь і Повітря поєднуються досить добре, але в цьому році астрологи радять зробити упор не тільки на спільні справи, а й приділити увагу самим собі. Трохи здорового егоїзму даному союзу точно не зашкодить.

Стихія Повітря + стихія Води

Цим людям астрологи рекомендують знаходити баланс між роботою і відпочинком. У другій половині року корисними будуть спільні поїздки і справи. Також можна змінювати обстановку будинку - робити ремонт, перестановку, купувати нові меблі,

Стихія Води + стихія Води

У такій парі дуже важливо робити частіше приємні сюрпризи. Мова не тільки про якісь покупки, але і про важливі словах. Цим людям варто об'єднатися заради спільних успіхів та особистих досягнень.

Стихія Води + стихія Землі

Найбільший ворог у відносинах таких людей - стереотипи. Якщо позбутися від цього, любов стане набагато міцніше, а відносини більш прозорими. Ще експерти радять під час прийняття спільних рішень не поспішати.

Стихія Води + стихія Вогню

Таку пару чекають непрості випробування і ситуації, в яких доведеться вирішувати за двох. Астрологи радять не розповідати нікому про свої спільні плани на майбутнє. Щоб Вода не погасила Вогонь, потрібна готовність до відвертих розмов.

Стихія Землі + стихія Вогню

Сумісність цих людей в 2021 році стане набагато краще, ніж була в 2020. Правда, у такої пари можуть з'явитися недоброзичливці, але боротьба з ними лише зміцнить любов. Найсприятливіший час для такого союзу - осінь і зима.

Стихія Землі + стихія Повітря

Людям стихії Землі і Повітря в любові варто побоюватися трьох речей: критики, закритості та обману. 2021 рік може видатися не найбільш передбачуваним, але зате така пара зможе стати ближче і підвищити рівень довіри.

Новини

Популярні теми форуму

analytics