Close button

Зеленський пояснив, чому будують дороги в пандемію

Зеленський пояснив, чому будують дороги в пандемію

Президент Володимир Зеленський вважає, що інфраструктура дуже важлива в боротьбі з пандемією, так як "швидкі почали добиратися до хворих швидко", повідомляє Украинская правда.

Джерело: інтерв'ю Зеленського для The New York Times

Пряма мова: "Багато звинувачень на мою адресу, мовляв, під час пандемії я приділяв багато часу інфраструктурі. Зараз люди побачили, що наші швидкі почали добиратися до хворих швидко".

Деталі: Крім того, дороги дозволили пожежним машинам оперативно добиратися до місць загоряння, зокрема під час лісових пожеж на Луганщині.

"А зараз не за добу можна доїхати, а з'явилася можливість добиратися за хвилини. Коли гасили пожежі, ми зберегли величезну кількість життів. Зараз ми бачимо, що інфраструктура важлива. Ми вже зробили, і це підтверджено, чотири тисячі кілометрів доріг в цьому році, що перевищує загальну кількість кілометрів доріг, зроблених за попередні 10 років. за рік зробили в 10 разів більше, ніж за десять років в сумі. Це, я вважаю, правильний крок. Скажу чесно, я цим дуже пишаюся, вважаю, що тут все ми спрацювали ", - пояснив Зеленський.

За його словами, в України є шанс за чотири-п'ять років побудувати всі інфраструктурні вузли.

Окремою темою президент виділив будівництво повідомлення з окупованими територіями.

"Туди теж тепер добираються гуманітарні вантажі як з України, так і від Червоного Хреста. Там ми просто побудували мости, відкривали КПВВ - контрольно-пропускні пункти, цього не було. Те ж зробили на території, прилеглій до окупованого росіянами півострова Крим. Там теж відкрили сучасні КПВВ, люди приїжджають, вони можуть там отримати всі адміністративні, фінансові послуги, відпочити, прийняти душ ", - сказав Зеленський.

Новини

Популярні теми форуму

analytics