Close button

Новий рік в Одесі: вигідні ціни

Новий рік в Одесі: вигідні ціни

Поки хтось святкуватиме Новий рік вдома або в Карпатах, пропонуємо альтернативну ідею: відправитися на зимові свята в Одесу, повідомляє РБК-Украина.

Тут є досить широкий вибір житла на різний смак: від розміщення в міні-готелях до розкішних номерів у великих готельних комплексах. Побачити море, прогулятися по вечірньої Дерибасівській, відчути святковий настрій по-південному - у подорожі до Одеси взимку є свої "плюси".

Розповідаємо, чому варто поїхати в місто на зимові свята і скільки коштує житло в Одесі в період Нового року.

Як святкуватимуть під час карантину

19 грудня на вулиці Дерибасівській запалили головну ялинку міста. Одеситів і гостей міста привітав Святий Миколай з командою музикантів.

В цей же день почалися святкування в Літньому театрі міського саду і на Приморському бульварі. Карантинні святкування триватимуть до 7 січня.

Всі заходи відбуватимуться з дотриманням карантинних обмежень, щоб уникнути великого скупчення людей. Багато концертів заплановано в онлайн-форматі. І все ж основні туристичні локації будуть відкриті для туристів.

Цього року святкові феєрверки запускатимуть у всіх районах міста, щоб уникнути скупчення людей в одній локації в центрі.

Цікаві локації міста для подорожі взимку

Архітектура, колоритні дворики і морські пейзажі Одеси цікаві як влітку, так і взимку. Пропонуємо невеликий список місць, крім тих, вже широко відомих багатьом туристам.

Зимова ковзанка в Одесі. Щозими в Одесі працюють три відкритих і три закритих катка. Це розвага підійде тим, хто подорожує всією сім'єю. Ціна за користування катком - в середньому 100 грн на годину з людини. А зігрітися можна в місцевих колоритних кафе і ресторанах за чашкою кави або чаю.

irtnkw6pu9_big.jpg

Поціновувачам театрального мистецтва буде цікаво відвідати оперний театр. Це найстаріший оперний театр в Україні, побудований ще в 1887 році. Іноді тут можна придбати досить дешеві квитки: ціни стартують від 50 грн.

Тим, хто вже бував в Одесі, але пропустив пару цікавих місць, взимку теж можна замовити екскурсію, скориставшись послугами гіда. У період карантину обмеження дозволяють, щоб в групі було близько десяти осіб.

Наприклад, під час такої екскурсії вам обов'язково покажуть Плоский будинок, який ще називають будинком-стіною. Локацію можна знайти на Воронцовському провулку, 4. Насправді будинок, звичайно ж, не плоский. Секрет в тому, що під час його зведення не вистачило будматеріалів для бічної стіни, тому вирішили звести дві стіни. разом Так він придбав незвичайну форму і став туристичним об'єктом.

Найбільша фреска в Україні знаходиться в одеському дворику по вулиці Єврейська, 32. На ній зображені Остап Бендер, Олександр Пушкін, Михайло Жванецький та інші художні та реальні герої, які мають безпосереднє відношення до Одеси.

Новий об'єкт в місті - Музей контрабанди. Він з'явився в Одесі порівняно недавно. Тут не представлені справжні експонати, оскільки демонструвати подібне забороняється законодавством України. Але зате тут є якісні копії, які вас здивують.

За останніми даними, в музеї представлено понад 150 різних експонатів, які розташовані в чотирьох залах. Знайти музей можна за адресою вул. Катерининська, 6.

Ціни на житло в Одесі на новорічні свята

Ми перевірили ціни на житло в Одесі на період Нового року в рамках дат 30 грудня 2020 - 2 січня 2021 року. Вільних місць в готелях виявилося досить багато.

За інформацією з відкритих даних в системі бронювання, на Новий рік в Одесі можна знайти як дуже дорогі, так і цілком прийнятні за ціною варіанти розміщення. Спочатку розглянемо більш дорогі варіанти, а далі - більше бюджетні.

Найдорожчим виявилося проживання в готелі M 1 Club Hotel: три ночі на двох у двомісному номері обійдуться в 13 800 гривень. У вартість включено сніданок.

Трохи дешевше, але все одно без суттєвої економії - проживання в Il Decameron Luxury Design Hotel. Три ночі на Новий рік на двох осіб в номері формату "напівлюкс" з власною кухнею обійдеться в 11 700 грн. У вартість розміщення також входить сніданок.

Більш прийнятний за ціною варіант пропонує готель Frapolli 21, розташований біля Оперного театру в Одесі. Стандартний двомісний номер без балкона варто 4480 грн за три доби на двох. Сніданки в готелі з власним рестораном оплачуються окремо і пропонуються за ціною 200 грн з людини.

Далі розглянемо більш бюджетні варіанти готелів в Одесі на Новий рік.

Новий готель Дюк розташований в центрі міста Одеса, поруч з відомим Одеським театром опери та балету. Тут пропонується двомісний номер вартістю тисяча чотириста шістдесят дев'ять грн за добу.

Готель Континенталь розташований в п'яти хвилинах ходьби від Одеського національного академічного театру опери та балету. До послуг гостей - спа-центр, ресторан. Двомісний номер тут коштує 1050 грн за добу.

Готель Gagarinn розташований в 5 хвилинах ходьби від пляжу "Аркадія". Двомісний номер - 920 грн за добу.

Готель Дерибас також розташований в центрі міста в пішої доступності до головних цікавих локацій міста. Двомісний номер з мансардою в цьому готелі коштує 690 грн на двох за добу.

На відміну від відомого гірськолижного курорту Буковель, де більшість готельних номерів вже за кілька тижнів до свят були заброньовані заздалегідь, в Одесі є ще чимало різних пропозицій житла на різний гаманець. Це може стати ще одним аргументом на користь того, щоб відправитися сюди в подорож на зимові свята.

Оксана Міснічено

Новини

Популярні теми форуму

analytics