Close button

Тіло Марадони можуть помістити в мавзолей

Тіло Марадони можуть помістити в мавзолей

Тіло легендарного футболіста Дієго Марадони може бути вміщено в мавзолей, стверджує британське видання The Sun, повідомляє ZN.ua.

За інформацією джерела, Марадона сам повідомив адвокату незадовго до смерті про те, що хоче, щоб його тіло забальзамували. Таким чином, футболіст хотів віддати данину поваги Володимиру Леніну, чиє тіло лежить в мавзолеї в Москві.

Також адвокат надав уривок з листа:

"Довго думаючи, я вирішив, що хочу, щоб моє тіло після смерті було забальзамоване і виставлене в музеї навколо моїх трофеїв і особистих речей", - написав футболіст.

Нагадаємо, Марадона помер 25 листопада на 61-му році життя в Буенос-Айресі. Причиною смерті футболіста названо серцевий напад.

Дієго Марадона головних успіхів під час ігрової кар'єри домігся з "Наполі", "Барселоною" і збірною Аргентини, з якою виграв чемпіонат світу 1986 року. Останнім місцем роботи Марадони як тренера була "Хімнасія" в чемпіонаті Аргентини.

Марадона виступав за "Наполі" з 1984 по 1991 роки. У складі неаполітанського клубу аргентинець двічі вигравав чемпіонат Італії, Кубок і Суперкубок Італії, а також Кубок УЄФА.

Новини

Популярні теми форуму

analytics