Close button

Чорний список: що не можна дарувати в Новий рік Бика

Чорний список: що не можна дарувати в Новий рік Бика

Напередодні новорічних свят починається справжня метушня і гонитва за подарунками. Здивувати близьких і друзів хочуть багато, проте важливо не тільки купити подарунок, але і не промахнутися з ним, повідомляє Slovofraza.

У рік Білого Металевого Бика від ряду речей варто відмовитися, щоб не накликати біди на себе і своїх близьких. Для того, щоб гідно провести рік, що минає, і задобрити покровителя 2021 року важливо знати про те, які подарунки будуть недоречними.

1. Банні приналежності. Мило, шампуні, рушники та інші необхідні для водних процедур предмети у 2021 році дарувати не варто. Білий Бик не особливо любить миття і навряд чи оцінить такі презенти.

2. Речі червоного кольору. Бик за своєю природою досить консервативний, проте велика кількість червоного кольору може спонукати його до агресивних дій. У 2021 році від червоних презентів краще відмовитися, щоб уникнути гніву покровителя року і не накликати біди на себе і своїх близьких.

3. Годинники. Цей подарунок в принципі вважається поганим, а подарований в новорічну ніч, він може стати справжнім прокляттям. Зупинені стрілки обіцяють неприємності, тому від такого подарунка варто відмовитися.

4. Дрібнички. Бик - прагматична тварина, яке цінує корисні речі, а не мішуру і пускання пилу в очі. Речі, які не знадобляться в господарстві, а лише будуть захаращувати простір будинку, він не оцінить і не стане захищати ні того, хто вибрав такий презент, ні одержувачу подарунка.

5. "Порожні" подарунки. Вази, гаманці, сумки, подаровані порожніми, загрожують великими неприємностями і фінансовими проблемами. У порожнечі може з'явитися будь-яка енергетика, і найчастіше вона негативна. Порожній гаманець - символ безгрошів'я, а сумка символізує відсутність добробут в домі. Порожні вази найчастіше стають причиною самотності і сварок між близькими людьми. Будь-який з цих подарунків не припаде до душі покровителю 2021 року.

6. Татуювання. Часом хочеться зробити приємне близьким і подарувати їм сертифікат або ж сплатити будь-яку косметичну процедуру. Найбільш негуманним стосовно бика буде татуювання, яка асоціюється у покровителя року з болючим тавро. Не варто дарувати і косметичні процедури, якщо вони спрямовані на зміну зовнішності. Бик любить природність і навряд чи буде милостивий по відношенню до тих, хто нехтує природною красою.

7. Вироби зі шкіри. Подарунки з натуральної шкіри - табу в 2021 році. Такий презент викличе гнів нового покровителя, і він може доставити безліч проблем того, хто так не обачно вибрав провокаційний предмет.

Новини

Популярні теми форуму

analytics