Close button

Кіркоров звільнив домробітницю після 30 років роботи - причина

Кіркоров звільнив домробітницю після 30 років роботи - причина

Російський співак Філіп Кіркоров пояснив звільнення своєї домробітниці Людмили Дороднова близько півроку тому після 30 років роботи, повідомляє Лента.ру.

"Я її не звільняв. Просто вона вже в такому віці, що просто не маю права змушувати її літати по всьому будинку, де двоє молодих щось не справляються ", - пояснив виконавець причину розставання з 80-річною Дороднова. Він уточнив, що дав їй "дуже пристойну суму грошей" в якості вихідної допомоги. "На найближчі десять років ці гроші забезпечать їй гарне життя", - пояснив Кіркоров.

За його словами, після звільнення з колишньою домробітницею він не бачився, оскільки "зараз складна ситуація з коронавірусів, і людям після 70 виходити на вулицю не можна". Співак припустив, що у Дороднова "прекрасне життя і є з ким спілкуватися - є племінниці, подружки".

Кіркоров додав, що поки не має наміру наймати нову прислугу, так як вибірковий і майже нікого не пускає "в свій світ". "Коли навколо все зраджують і продають, потрапити до мене в команду або в число друзів майже нереально", - пояснив артист. З цієї причини він вважає за краще користуватися перевіреними зв'язками. Крім того, домашньої прислуги у нього небагато, а ті, хто працюють на нього, - "синтетичного плану, можуть самі різні завдання виконувати". Також співак поскаржився, що через непросту економічну ситуацію не може "розвернутися так, як хотів би".

Раніше колишня домробітниця Кіркорова Людмила Дороднова в ефірі програми "Зірки зійшлися" на НТВ назвала причиною свого звільнення образу співака. "Просто він за щось образився на мене і сказав: їдь до себе. Ось і все ", - повідомила пенсіонерка. При цьому вона зазначила, що між ними не було прямих конфліктів, і вона відноситься до артиста як до рідної дитини, а зі своїми завданнями справлялася.

Новини

Популярні теми форуму

analytics