Close button

Forbes назвав найбагатших YouTube-блогерів світу

Forbes назвав найбагатших YouTube-блогерів світу

Американський Forbes опублікував свіжий рейтинг YouTube-блогерів з найвищими доходами, повідомляє UBR.

Перше місце в ньому зайняв дев'ятирічний Раян Каджи. З червня 2019 по червень 2020 року його відео переглянули 12,2 млрд раз - майже вдвічі більше, ніж населення всієї планети. Завдяки цьому він заробив на своїх 41,7 млн підписниках $ 29,5 млн.

У листопаді він став першим YouTube-блогером, який взяв участь у традиційному параді на День подяки в Нью-Йорку.

Над вулицями міста пролетіла величезна надувна фігура супергероя з його відеороликів. Це був не тільки вдалий маркетинговий хід, але і захоплюючий момент для дітей, які постійно дивляться відео Каджи з науковими експериментами і оглядами нових іграшок і слухають історії з життя його родини.

Після нього в першій п'ятірці YouTube-блогерів за доходами слідують такі:

  • Beast (Джиммі Дональдсон). Його дохід склав $ 24 млн. Число абонентів - 47,8 млн, а переглядів на рік - 3 млрд. Він - дебютант рейтингу. За останній рік на нього підписалися майже 50 млн користувачів. Його відео - це суміш трюків і гумору. Дональдсон встиг провести 24 години в будинку з льоду, 1000 разів покататися на колесі огляду і побудувати найвищу вежу з Lego в історії.
  • Dude Perfect. Дохід: $ 23 млн, кількість переглядів за рік - 2,77 млрд, а число підписників - 57,5 млн. П'ятеро друзів обожнюють проводити дуелі на світлових мечах, обстрілювати один одного з іграшкової зброї Nerf Guns і грати в пейнтбол. Прославившись завдяки розважальним відео, друзі вирушили в тур по США, сумарні доходи від якого склали приблизно $ 6 млн.
  • Ретт і Лінк. Дохід: $ 20 млн, кількість переглядів за рік - 1,9 млрд, а підписників - 41,8 млн. Це - ветерани YouTube. Вони створили своє добре, але трохи занудне ток-шоу Good Mythical Morning ще в 2012 році. На початку 2019 го 43-річний Ретт Джеймс Маклафлін і 42-річний Чарльз Лінкольн III розширили свою бізнес-імперію під назвою Mythical Entertainment Co .: вони придбали YouTube-канал з комедійними скетчами SMOSH за $ 10 млн.
  • Markiplier (Марк Фішбах). Дохід: $ 19,5 млн; кількість переглядів за рік - 3,1 млрд, число підписників - 27,8 млн. Він створив канал на YouTube приблизно вісім років тому і прославився завдяки відео, в яких проходив різні комп'ютерні ігри. Зараз на нього підписані користувачі, які дивляться і нові, і старі записи. Наприклад, величезним успіхом до сих пір користується серія з 31 відео, в яких Markiplier проходить відеогру 2013 року під назвою Cry of Fear.

Новини

Популярні теми форуму

analytics