Close button

Екснардеп, попри протести, хоче забудувати територію між будинками

Екснардеп, попри протести, хоче забудувати територію між будинками

21 грудня в Житомирі мешканці багатоповерхівок на вулиці Героїв Десантників організували громадські слухання щодо будівництва житлових будинків на місці колишнього стадіону у дворі. На переговори до людей прийшов представник компанії-забудовника, екснардеп Борислав Розенблат, повідомляє Цензор.нет.

Жителі сусідніх будинків заявляють, що через будівництво багатоповерхівок їх будинки можуть зруйнуватися: "Це місце - це колишнє болото, плавуни. Коли ще будували військові будівельники, вони його обійшли будинками кругом. Тут за проєктом повинен був бути дитячий сад. Будинок №35, 33, 29 - тріщини вже пішли по всіх будинках тут і у 27 будинку. Будинок вже нахилений. Будівельники перевіряли. Зараз аварійний стан і будинок може впасти в яр".

Представник компанії-забудовника Борислав Розенблат каже, що за адресою: вулиця Героїв Десантників 25-А та 27-А планують побудувати дві дев'ятиповерхівки на 296 квартир.

Як передає телеграм-канал "PavlovskyNews", Розенблат на зустрічі з городянами заявив, що ділянку між будинками під забудову він вже купив і громадські слухання ніяк не вплинуть на його рішення. З аргументами про те, що в документах є помилки, екснардеп рекомендував звертатися в прокуратуру. Крім того, встановлений паркан він назвав приватною власністю, за пошкодження якої передбачена відповідальність.

"Я просто хочу поставити питання. Яке за або проти? Ми що, будемо питати у кожного з вас: ви за чи проти? Так мені все одно, вибачте, ви за чи проти. Я просто прийшов пояснити, що тут буде будуватися. Ваше "за" або "проти" ніякого значення не має", - сказав Розенблат.

Новини

Популярні теми форуму

analytics