Close button

Нацгвардія отримала нові спеціалізовані авто

Нацгвардія отримала нові спеціалізовані авто

22 грудня військовослужбовцям Національної гвардії України були вручені сертифікати та ключі від 62 спеціалізованих автомобілів для виконання завдань за межами пункту постійної дислокації, повідомляє Автоцентр.

Урочисте вручення військовослужбовцям Нацгвардії сертифікатів і ключів від автомобілів відбулося на території Першої Президентської бригади оперативного призначення імені Петра Дорошенка, собщает прес-центр МВС .

З усіх переданих машин 58 - це спеціалізовані мікроавтобуси на шасі фургонів Ford Transit для виконання завдань з охорони громадського порядку. Ще 4 спеціалізовані автомобілі виконані на повноприводному шасі МАЗ - 6317 (6х6) і призначені вони для виконання завдань групою оперативних чергових за межами пункту постійної дислокації. Ці машини виготовлені на замовлення Національної гвардії, з урахуванням сучасного досвіду несення служби.zn2hhr6mjb_big.jpg

Перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий: «Щодня на службу з охорони громадського порядку виходять 2100 осіб особового складу НГУ. Це дуже серйозна робота. Також гвардійці виконують завдання в зоні ООС, охороняють важливі державні об'єкти, виконують завдання щодо забезпечення конвоювання, ліквідують надзвичайні ситуації, забезпечують безпеку і правопорядок на масових заходах і виконання карантинних заходів ».

2020-12-22-14-02-09.jpg

Командувач Нацгвардії Микола Балан нагадав, що Національна гвардія України є повноправним членом міжнародної організації FIEP, яка включає в себе більше 20 країн світу, які виконують військові завдання з правоохоронними функціями.

2020-12-22-14-02-34.jpg

«Ми переймаємо міжнародний досвід і тому виникає гостра необхідність в забезпеченні підрозділів НГУ з охорони громадського порядку новішими спецзасобами, в тому числі і автомобільним транспортом", - зазначив Микола Балан.

Відомо, що 16 мікроавтобусів відправляються в Одеську область, 10 - у Львівську, по 7 - в Харківську і Дніпропетровську, решта 18 машин залишаються у столичних нацгвардейцев.

2020-12-22-14-02-44.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics