Close button

IVECO викотила перший електробус E-Way

IVECO викотила перший електробус E-Way

Перший на європейському ринку 9,5-метровий електробус IVECO E-Way днями був поставлений італійському замовнику в борони, повідомляє Автоцентр.

Під кінець 2020 року IVECO реалізувала на європейському ринку перший електробус моделі E-Way довжиною 9,5 м. Одна з трьох машин вже поставлена дилером Iveco Bus Maresca & Fiorentino в Болонью - ще дві машини очікуються на початку 2021 року. Всі три електробуса працюватимуть на маршрутах транспортного оператора TPER, що проходять через історичний центр міста.

Компанія TPER піклується про навколишнє середовище, а отже й до кінця 2021 роки збирається відкрити мережу заправок LNG, які дозволять заправляти зрідженим природним газом до 150 автобусів на міжміських маршрутах. Найближчим часом оператор повинен отримати 25 машин на газі, а всього в новому році очікується поставка 71-го автобуса LNG.

schermata-2020-12-17-alle-09-43-19-1.jpg

Модель E-Way - представник лінійки електробусів IVECO, з чотирма різними довжинами, трьома типами акумуляторів і трьома видами зарядки. Поставлена в Болонью перша машина побудована компанією Heuliez Bus і відрізняється компактними розмірами - довжиною 9,5 і шириною всього 2,3 м. Також доступна 10,7-метрова версія.

Низькопідлоговий лектробус розрахований на перевезення 69 пасажирів, включаючи 16 на сидіннях. Є місце для перевезення інвалідного візка - для цього встановлений відкидний пандус. Каркас машини виготовлений з нержавіючої сталі.

schermata-2020-12-17-alle-09-43-34.jpg

У рух E-Way призводить асинхронний двигун Siemens потужністю 160 кВт, що живиться від акумуляторних батарей Forsee Power ємністю 245 кВт.год, розташованих на даху і в кормі. Виробник стверджує, що електробус можна використовувати на маршруті протягом дня після підзарядки всього протягом шести годин.

Новини

Популярні теми форуму

analytics