Close button

Відчайдушного кіномана залишать на маяку без засобів зв'язку

Відчайдушного кіномана залишать на маяку без засобів зв'язку

Гетеборзький кінофестиваль у Швеції оголосив про пошук добровольця, який готовий поодинці на тиждень відправиться на острів, щоб дивитися фільми та спостерігати за хвилями, повідомляє УНИАН.

Про це повідомляється на сайті заходу.

Добровольця поселять на маяку, переробленому в люксовий готель з кінотеатром, який знаходиться на острові Патер Ностер шведського архіпелагу Бохуслен.

"У вас буде все, що вам потрібно: відмінна їжа, напої та м'яке ліжко - питання про виживання не стоїть. Але ви не зможете привезти з собою нічого: телефон, комп'ютер, навіть книгу. Все, що вам доступно, - спостерігати за хвилями і дивитися фільми", - заявив арт-директор заходу Йонас Холмберг.

Всього киноман буде повинен переглянути 60 картин з лайн-апу фестивалю. Він повинен бути готовий до тривалої ізоляції й запису щоденного відеоблогу.

Холмберг пояснив, що ідея експерименту виникла на тлі пандемії коронавірусу, через яку людям масово довелося насолоджуватися фільмами на самоті. Такий режим перегляду, на його думку, змінив сприйняття кінематографу в людей.

Гетеборзький кінофестиваль у Швеції - що відомо

  • Щорічний кінофестиваль.
  • Вперше був проведений в 1979 році.
  • На першому Гетеборгському кінофестивалі в трьох залах показали 17 фільмів, які подивилися три тисячі відвідувачів.
  • Сьогодні цей фестиваль є найбільшим у Скандинавії; тут щорічно протягом десяти днів в січні-лютому показують приблизно 450 фільмів з шістдесяти країн.
  • Гетеборзький кінофестиваль відіграє важливе значення з точки зору укладення договорів в області кіноіндустрії.

Новини

Популярні теми форуму

analytics