Close button

Новинка Xiaomi допомагає перемогти риніт

Новинка Xiaomi допомагає перемогти риніт

Пристрій підвищує здатність організму чинити опір хворобі і знімає набряк слизової оболонки носа, повідомляє iXBT.com.

На платформі колективного фінансування Xiaomni Youpin представлено портативний пристрій для лазерної терапії риніту - синдрому запалення слизової оболонки носа. Інфекційний риніт викликається мікробами і вірусами, а розвитку риніту сприяє переохолодження і брудне повітря.

За офіційною інформацією, пристрій для лазерної терапії риніту може забезпечувати розширення кровоносних судин, воно покращує кровообіг і сприяє одужанню, випускаючи лазерне світло з довжиною хвилі 650 нм. Пристрій підвищує здатність організму чинити опір хворобі і знімає набряк слизової оболонки носа.

Портативний лазерний терапевтичний прилад для лікування риніту сертифікований як медичне обладнання другого класу, його можуть використовувати діти і дорослі, курс лікування становить до 15 днів. Конструкція пристрою така, що він не заважає під час розмов, прийомі їжі і виконанні інших звичних справ. Прилад оснащений 5 змінними силіконовими насадками для носа, тому його можуть використовувати кілька осіб, уникаючи ризику перехресного зараження.

Ємність акумулятора становить 1000 мА • год, пристрій може працювати протягом 11 годин, а повна зарядка займає 1,5 години.

Ціна пристрою становить 45 доларів.

Новини

Популярні теми форуму

analytics