Close button

Яким би міг бути найдешевший спорткар Porsche

Яким би міг бути найдешевший спорткар Porsche

, повідомляє Автопортал.

В інтернет потрапили знімки секретного прототипу Porsche 550One. Саме таким повинен був стати бюджетний Порше, проте незабаром проект закрили. До недавнього часу про нього майже ніхто не знав.

Опублікував фото в своєму Instagram відомий дизайнер концерну Volkswagen Вальтер да Сілва. Саме він розробив Porsche 550One на замовлення тодішнього президента VW Group Фердинанда Піха.

Як випливає з назви, среднемоторний родстер є сучасною версією легендарного Porsche 550 Spyder. У дизайні відразу проглядаються риси знаменитої моделі 50-х. У нього схожий силует, знайомі круглі фари і характерні зябра на задніх крилах. У ретро-стилі виконаний і салон - з імітацією голого металу на торпедо і дверних картах.

porsche-550-3.jpg

Відомо, що над 550One спільно працювали інженери Porsche, Volkswagen і Audi. Прототип родстера оснастили 2,0-літрової турбочетвіркою від Audi TT і 6-ступінчастою МКПП.

Однак незабаром на проекті поставили хрест - керівництво концерну Volkswagen побоялася, що нова модель відбере покупців у більш дорогого Porsche Boxster.

Новини

Популярні теми форуму

analytics