Close button

Головні тренди в жіночому одязі 2021

Головні тренди в жіночому одязі 2021

Незважаючи на те, що пандемія зачепила і модні віяння, більшість світових дизайнерів і брендів продовжували активну діяльність. Головні модні тренди в 2021 як і раніше були представлені на модних показах в Лондоні, Парижі, Мілані, Нью-Йорку. В останніх колекціях чітко проглядалися умови дистанційного існування. Багато кутюр'є зробили упор на домашній зручному одязі, повідомляє moddam.ru.

Представлена добірка заснована саме на останніх показах і дає уявлення про модні тренди 2021 одягу.

Бралетти або бра-бікіні активно демонстрували такі бренди як Christian Siriano, Jacquemus, Versace, Chanel. Невеликий топ, більше нагадує бюстгальтер. Носити їх рекомендують з піджаками, в одиночному варіанті або навіть поверх сукні.

9b9ea48ede126fe1c4ad44775a197f18-e160940

Комплекти двійка, що складаються з штанів і піджака, сукні та болеро або топа з лосинами. Колекція Chanel отримала як би друге народження. Добре впізнавані однойменні костюми з щільної тканини викликали справжній фурор. Принт, присутній в колекціях Kenneth Ize, Issey Miyake, викликав непідробний інтерес.

blank ms0nz1t6kp_big.jpg

Вимушена ізоляція привела до популяризації спортивних костюмів і домашньої одягу . Як припускають багато кутюр'є модних будинків, така тенденція збережеться навесні. Тому були представлені комфортні, але стильні хатні образи в затишних костюмах з шовку, трикотажу. Подібні колекції представили Victoria Beckham, Richfresh, Cynthia Rowley. Непідробний інтерес звалив напівпрозорі, сексуальні нічні сорочки від Anna Sui.

blank

2frrilusrp_big.jpg

blank

Очевидно, що домашня ізоляція відобразилася і на інших тенденціях. Так в моду просто увірвалися об'ємні, мішкуваті, безформні костюми. Пишні спідниці, величезні рукави-ліхтарики, мішкуваті штани. Акцент на цьому був зроблений такими брендами, як Louis Vuitton, Christian Siriano, Loewe.Ето так само і худі і толстовки, виготовлені з трикотажу. Однотонні, з принтами або металевим декором, але більш вільні.

blank

skz1jr68ei_big.jpg

blank Необхідне носіння масок також внесло свої корективи в моду. В основному це торкнулося виробників головних уборів, які забезпечили свої моделі вуалями, сітками, які закривають обличчя. Такі предмети були представлені головними модними трендами для 2021 року. Це Paco Rabanne, Maison Margiela і Chanel.

1f14i5izwu_big.jpg

blank Карантин не виключає наявність в гардеробі ділового костюма. Але в новому сезоні дизайнери рекомендують одягатися в більш вільні, розслаблені тейлорінгі. Стиль був популярний пару десятків років назад. І, як зазвичай це буває в моді, відроджується знову. Лук можна сміливо доповнити кросівками, капцями або комфортними тапочками і це буде в тренді.

ic8x55u755_big.jpg

blank

Диско по-домашньому. Саме цим пояснюється те, що в багатьох колекціях присутні образи, одягнені в костюми і сукні з паєтками, стразами.

blank

vng8sju92c_big.jpg

blank Сміливо одягайтеся в прозорі сукні, блузи, брюки. Це стверджують кутюр'є від Christian Dior, No. 21, Jacquemus. Під прозорим одягом зазвичай присутні елементи з щільної тканини.

blank

5b21uyz0n5_big.jpg

blank

blank

blank

Що диктує мода 2021 для взуття

Легкість, простота, навіяні самотністю, проглядаються не тільки в одязі. На піку популярності залишаються наступні модні тренди 2021 взуття:

  • балетки;
  • сандалі;
  • шнурівка, присутня в різних моделях (туфлі, черевики, чоботи);
  • взуття з квадратними носками і Мюлі з гострими носками;
  • платформа;
  • незмінні кросівки і кеди;
  • високий чобіт з вільною халявою;
  • вироби сріблястого або металевого кольору, як символ диско;
  • чобітки з драпірованими халявами;
  • легке взуття з квітковими принтами;
  • челсі - вільні черевики на платформі, які можна носити в різний час року;
  • повертається невеликий каблук kitten heel.

Не варто виключати велику кількість декору. Це трохи прикрасить важкий тягар, який раптово звалився на голови мільйонів людей, вимушених залишатися вдома. Блиск страз і пайеток, золотисті або срібні ланцюги трохи урізноманітнюють жіночий look. Пандемія не примушує сидіти постійно вдома. Дотримуватися дистанції можна і на вулиці, залишаючись яскравою і стильною.

o57f2bs_jg_big.jpg

blank

blank

Кольорові тенденції в 2021

Багато дизайнерів відзначили, що майбутній сезон виявився досить складним. Але навіть локдаун не зміг зупинити невтримний політ фантазії досвідчених майстрів. І це чітко проглядається в кольоровій гамі представлених колекцій. На думку Інституту Pantone найбільш модними колірними трендами залишаються:

  • жовтий;
  • сірий, більше схиляються до сріблястого;
  • рожевий або малиновий;
  • червоний;
  • фіолетовий;
  • зелений і фісташковий;
  • пастельні тони - бежевий, пісочний, персиковий.

rb8exmjp1e_big.jpg

Незмінною залишається класика - це одночасне поєднання в співвідношенні 50/50 білого і чорного.

Незважаючи на складнощі, викликані пандемією, дизайнери змогли подолати бар'єр. Представлена добірка, заснована на останніх модних показах, допоможе створити неповторний, стильний лук. І це навіть незважаючи на те, що багато людей як і раніше змушені залишатися вдома.

Новини

Популярні теми форуму

analytics