Close button

Настя з Ухань заразилася коронавірусів в Україні

Настя з Ухань заразилася коронавірусів в Україні

Українка Анастасія Зінченко, яка стала відома тим, що без своєї кишенькової собачки відмовилася покидати китайське місто Ухань в розпал епідемії, заразилася вірусом на батьківщині, повідомляє Страна.ua.

На Новий рік у неї піднялася температура до 37,5. Запідозривши недобре, вона здала тест і аналізи, провела обстеження. УЗІ й КТ показало, що у Насті двостороння пневмонія. Вчора вдень з COVID-19 і ураженням легень вона звернулася в одну зі спеціалізованих столичних лікарень.

Зінченко

"Підтримую імунітет вітамінами, імуностимуляторами. Багато води й добавки для розрідження крові. Це важливо", - так описала Зінченко в фотоблогів Instagram своє лікування на лікарняному і показу жменю різнокольорових таблеток, які приймає.

Зінченко

Відзначимо, що судячи з публікацій в соцмережах, дівчина носила маску в громадських місцях, не відвідувала масових заходів. А Новий рік зазначила по-тихому, вдома з коханим. Анастасія зустрічається з Максимом Соколюк, главою Держміграційної служби України. Саме він займався поверненням додому дівчини з собачкою з Уханю. З тих самих пір у пари зав'язався роман незважаючи на те, що чиновник ще був одружений і на 20 років старший за свою нової обраниці.

Зінченко

У лютому вони відзначать першу річницю своїх відносин. Соколюк вже встиг розлучитися з першою дружиною Юлією (вони були в шлюбі 19 років і виростили двох дітей: сина Дениса та доньку Дарину). А також Максим зробив Насті пропозицію. Хоч весілля ще не було, українка вже гордо називає себе дружиною в соцмережах і визнається, що їх велика різниця в віці її не бентежить.

Закохані живуть разом, орендують квартиру. Соколюк як і раніше на держслужбі, а Зінченко просуває себе як фотографа.

Новини

Популярні теми форуму

analytics