Close button

Кива публічно посварився зі Стерненко

Кива публічно посварився зі Стерненко

Нардеп Ілля Кива заявив, що в його розпорядженні п'ять одиниць вогнепальної зброї, якою він вміє користуватися, таким чином він відреагував на пост націоналіста Сергія Стерненко, якого звинувачують у вбивстві людини, який з'явився в соцмережі у вівторок, 5 січня, повідомляє Страна.

"Чуєш, Ілля Кива, як справи? Як там температура нижче спини?", - написав на своїй сторінці Стерненко, зазначивши Ківу.

Також радикал опублікував фото двері кабінету Ківи з приклеєною до неї листівкою, на якій портрет самого Стерненко і напис "Сергій Стерненко. Маю право за захист!". Остання буква в ній виправлена на хрест червоного кольору.

У відповідному пості Ілля Кива звернувся до генпрокурора Ірині Венедиктової.

"Ірина Валентинівна Венедиктова, у мене в наявності штук п'ять одиниць вогнепальної зброї, яким я вмію користуватися, тому дуже спокійно ставлюся до подібних" Привіт "від убивць-провокаторів до Народним Депутатам, але якщо оцінити саму ситуацію, то думаю це перебір.

Коли в комітеті з питань правоохоронної діяльності ВР відбуваються подібні історії, від суб'єктів, які давно повинні сидіти у в'язниці! Вони подуріли від своєї безкарності і впевнений далі їх дії будуть куди агресивніше і цинічніше! Тільки вони прийдуть за слабкими, за тими хто відповісти не зможе, за беззбройними ...

Вам не шкода колег і однопартійців? Це привіт не мені, це плювок всій правоохоронній системі яку Ви очолюєте ", - йдеться в повідомленні.

Стерненко адресував пост Ківі57dcbxwsb1_big.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics