Close button

Найгірші авто 2020 року - версія

Найгірші авто 2020 року - версія

Джеремі Кларксон, який говорить про автомобілі не тільки по телебаченню, але ще і пише про них в газеті The Sunday Times, поділився думкою на рахунок гірших автомобілів 2020 року, повідомляє Автоцентр.

За традицією всі автомобілі отримали певну кількість зірок (максимальне число - п'ять).

Найгіршим автомобілем Кларксон назвав кросовер Aston Martin DBX, присудивши йому 2 зірки. Перший позашляховик британського виробника не сподобався журналістові якістю шкіряної оббивки і жорстким ходом.

row03816.jpg

Другим автомобілем став BMW M8 Competition Coupе. Йому також дісталося всього 2 зірки з 5 можливих. Джеремі не сподобалося як машина управляється і поводиться на дорозі. Він назвав модель занадто важкою і потужної і провів аналогію з балериною, яка взяла величезні черевики на роботу.

bmw-m8-coupe-f92-2019.jpg

Трохи кращі справи з Kia Xceed. Автомобілю дісталися 2,5 зірки. Для тесту Кларксону надали кросовер з 1,4-літровим мотором з наддувом, який той назвав слабким. З негативних особливостей журналіст виділив неспокійне поведінку під час розгону і «смикання» передніх коліс. Всього цього він явно не очікував від сучасного автомобіля. «Я відчував себе як в 80-х», - написав Джеремі.

1400x936.jpg

Відразу за Kia слід Hyundai зі своїм i10, якому вдалося отримати три зірки. Автомобіль ніяк не вразив Кларксона, і з 1153 слів в своїй статті тільки 120 були безпосередньо про i10. Його вердикт був такий, що краще не володіти машиною зовсім, ніж мати таку.

2020-hyndai-i10.jpg

Також в список потрапив новий кросовер Skoda Kamiq. Чеському автомобілю вдалося отримати три зірки. Але Джеззу він не вразив. На думку автора, в більшій мірі через те, що машина нагадує споріднені моделі концерну Volkswagen Group.

skoda-kamiq-studio2.jpg

Новини

Популярні теми форуму

analytics